MSD "D": Hráčem 22. kola se stal Zdeněk Simadl z Velkého Meziříčí

0

Ve 22. kole dovize D zvolili fanoušci za hráče kola brankáře Velkého Meziříčí Zdeňka Simandla. Velké Meziříčí se na začátku jara trošku hledá, neválcuje soupeře (snad kromě Hodonína), vyhrává často o jeden gól. K tomu musí mít pevnou defenzivu, vystuženou dobrý brankářem. Velké Meziříčí má takové brankáře dokonce dva a jednoho z nich jste právě Vy zvolili hráčem kola.

Zdeněk Simandl ve 22. kole čelil v druhém poločase zlepšenému výkonu Mutěnic a kryl několik dobrých příležitostí hostujícího celku. I díky němu dokázalo Velké Meziříčí zvítězit těsně 1:0. Od fanoušků získal 32% hlasů. Je velmi znát, že webové stránky www.fotbalunas.cz jsou na Vysočině velmi populární, neboť druhý skončil havlíčkovbrodský Jaromír Kubát s 31% hlasů a třetí Lukáš Komínek z Vrchoviny s 12% hlasů. Z mého pohledu by si vyzdvihnutí zasloužili třeba stopeři Marek David, či Jakub Juráň, kteří pravidlně kromě defenzivních povinností zvládají střílet i góly. Vyzdvihl bych i dvougólového střelce Rosic Ondřeje Ullmanna. Jenže já nerozhoduji, rozhodují fanoušci, známí a ti zatím hlasují prakticky jen na Vysočině. Nejlepší hráči z Moravy tak musí doufat, že se podvědomí o našich stránkách rozšíří pomoci fotbalistů a jejich facebooků i k nim, do jejich krajů, okresů, klubů. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou