Ženy FK Rakovník porazily Bohemians

0

8. kolo druhé ligy žen mezi rakovnickým FK a Bohemians se odehrálo na umělé trávě v Uhříněvsi. Rakovničanky čekal souboj proti poslednímu tabulky, kterého doma v minulém zápase zdolaly 4:3. Podařilo se jim zvítězit i tentokrát?

DFK Bohemians Praha 1905 - FK Rakovník 1:3 (0:2)

 

Do zápasu měly lepší vstup hráčky rakovnického klubu, které na své soupeřky vlétly a hned po dvou minutách vstřelily gól. Povedená kombinace došla až k Landeskové, která posunula do dobré pozice na Bezchlebovou, která se dlouho nerozmýšlela a z první poslala míč za Horákovou - 0:1. Převaha trvala i nadále, ale bez gólového efektu. Ten přišel ve 36' opět po kombinaci, když si vyměnila míč Lodeová s Bezchlebovou, která vyšperkovala akci přihrávkou na Landeskovou, která před sebou měla odkrytou branku - 0:2.

 

Aktivita držela rakovnickým hráčkám i ve druhém poločase, ale soupeřky klokanky odolávaly dalšímu gólu. V jedné z příležitostí se objevila např. Lodeová, která mířila pouze do tyče. V 77' už to tam přeci jen padlo. Landesková se zpoza vápna opřela do míče, který skončil pod břevnem - 0:3. I hráčky Bohemians se radovaly z gólu, když využily zaváhání rakovnické defenzivy a po výměně balonu to byla nakonec střídající Hrušková, která překonala Havlíkovou - 1:3. Více zápas nenabídl a tři body tak putovaly do Rakovníka.

 

Vedoucí týmu Zdeněk Učík: "Po celý zápas jsme předváděli pěkný kombinační fotbal. Všechny hráčky si zaslouží uznání a poděkování za povedený týmový výkon. Myslím, že s takovým výkonem se nemusíme bát i lídra tabulky Čáslavi, kterou přivítáme příští týden."

 

Bohemians: Horáková - Moulisová (K), Vodičková, Šuleková, Molhancová, Košvancová, Trachtová (76. Faladová), Černá (67. Horáčková), Čiperová, Satrapová (46. Poláková), Pokorná (46. Hrušková).

 

FKR: Havlíková – Černá, Kubešová, Králíková, Tománková – Rubešová (81. Brücknerová), Erbová, Fedorková, Lodeová – Bezchlebová (K), Landesková. Trenér: Milan Klos.

 

Autor: Zdeněk Andr, upraveno redaktorem


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou