Lužná vystřídala Hředle v I.B třídě, ve vzájemném duelu ale prohrála!

0

Lužná - Nový účastník I.B třídy skup. A proti sestupujícímu z téže soutěže. Dal se tedy očekávat vyrovnaný souboj a boj do posledních minut. Nebylo tomu ale tak, hosté ze Hředel odehráli výborný zápas a z Lužné si odvezli vítězství.

TJ Sparta Lužná - FK Hředle 1:4 (1:3)

 

Do zápasu vstoupili lépe Hředelští, kteří se brzy dočkali i gólu. Na krátko rozehraný rohový kop Vodrážky mířil na Slámu, který prvně jmenovanému připravil míč a ten jej poslal prudce na Rácovu svatyni, ve které také s lehkým dotykem břevna skončil - 0:1. Hra se poté trochu vyvážila a do šance se dostala i Sparta. K míči se na úrovni vápna dostal Šnajdr a poslal jej k tyči - 1:1.

 

Hředelské ale obdržená branka nezastavila v další aktivitě, která se opět přeměnila v branku. Kombinace Sparty postrádala na přesnosti, čehož na půli využili hosté, kteří rychle dostali míč do vápna na Vodrážku, ale ten i přes dotírající bránící hráče s klidem naservíroval na Bechnera, který vrátil Hředlím vedení - 1:2. Do poločasu si hosté přichystali ještě jeden gólový záznam, a to po centru Slámy, který byl adresován na Bechnera, který svou druhou branku uzavřel poločasové skóre - 1:3.

 

Do druhé půle vstoupila Lužná o poznání lépe než do té první. Jako náznaky šancí se jevily závary po rohových kopech, které ale hostující defenziva dokázala odvrátit. Poté hráči Hředel mohli děkovat Malinovskému, na kterém si vylámal zuby jak Kopernický, tak i autor vyrovnávací branky Šnajdr. Po neproměněných šancích se dostaly do hry opět Hředle, které skórovali počtvrté zásluhou Vodrážky, kterého si našel centr a hráč tak podruhé v zápase skóroval - 1:4.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou