Motorlet oslaví 105 let od založení klubu s Kohákem, Štáfkem nebo Rajnochem

0

V neděli 18. června pořádá SK Motorlet Praha Dětský den u příležitosti oslav 105 let existence klubu. Po celý den se mohou návštěvníci těšit na bohatý program, představí se také REAL TOP Praha i s Jakubem "Lavim" Štáfkem v sestavě.

V Jinonicích budou k vidění ukázka výcviku koně, zadržení v podání Městské policie Praha 5 nebo sportovní modelářství. Předvede se také vodní záchranná služba, děti si užijí se skákacími hrady, klouzačkami a prolézačkami. Odehraje se i zápas amerického fotbalu!

 

Uhasit žízeň s hladem vám pomohou stánky s občerstvením, nakoupit si nové věci na léto budete moci u stánků se sportovním zbožím. Součástí akce je také bohatá věcná tombola.

 

Program na trávě:

11:00 Turnaj mladších přípravek (ročník 2009)

13:30 Fotbalové utkání osobností REAL TOP Praha - Jan Rajnoch, Martin Klein, Ladislav Hampl, Adam Větvička, Jakub „Lavi” Štáfek a další; uvádí Jakub Kohák a Pavel Novotný

14:30 Ocenění nejlepších hráčů a internacionálů

 

Program na umělé trávě:

14:30 Velká narozeninová show pro děti a dospělé

17:30 - 18:30 K tanci a poslechu hraje skupina B.LUES

18:30 - 20:00 K tanci a poslechu hraje skupina MAZEC


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou