Muži B, III. třída, sezóna 2015/2016 - hodnocení Hrotovice B

0
Muži B, III. třída, sezóna 2015/2016 -  
  Druhým rokem jsme hráli skupinu A III. třídy. Po nadějném začátku, kdy jsme se v prvních kolech pohybovali na předních pozicích, přišel postupný propad tabulkou. Po podzimní části to vypadalo na klidný střed tabulky, ale jaro se extrémně nevydařilo a především díky sérii 6 - ti ( !!!) porážek v řadě mezi 16. a 21. kolem to s námi nevypadalo moc dobře. Důležité výhry s Trnavou a Radkovicemi však znamenali udržení soutěže i pro další ročník... Foto před utkáním Hrotovice B - Radkovice Uvedu pár subjektivních vzpomínek - z podzimních ut kání stojí za připomenutí úvodní zápas v Březníku – výhra 1:2, kdy Pavel Padělek otočil dvěma brankami vývoj utkání, aby si potom do konce podzimu odskočil do světa na zkušenou. Další povedený zápas byl doma s Myslibořicemi – naše obrana a především Pepa D ufek zkušeně pohlídali Bohouše Mencáka a mohli jsme se radovat po brance Marka Hrůzy z výhry 1:0. Na další utkání bychom raději zapomněli – ano je to zápas v Pyšel y . Kdo neviděl - neuvěří   . V poločase vedeme, máme herní převahu, domácí hrají v deseti – nak onec prohra 7:4. V dalším utkání doma s Rapoticemi srovnává Dominik Denemarek na 3:3 dvě minuty před koncem. Na to, že s Rouch o vanama prohráváme, jsme si už asi zvykli ... Remíza s Trnavou 1:1 měla hořkou příchuť, protože jsme byli v utkání jasně lepší. Další sedmička – tentokrát ve Valči. Bez komentáře (nebyl jsem u toho) . V 11. kole přišel překvapivý, ale zasloužený zisk 3 bodů s Koněšínem. V kase skvěle zachytal Martin Virgl, dvěma góly rozhodl Michal Blatný. V následujícím kole důležitá výhra v Radkovicích 1:2. Jenže doma zas e jen remíza s Náramčí 1:1 a v předehrávce debakl doma s Březníkem 0:6. Podzim byl jako na houpačce. Během zimní přestávky jsme chodili o sobotních večerech do haly na tzv. „báčka“ a následně do místních restauračních zařízení to všechno zhodnotit a probr at . Během týdne někteří z nás chodili i na tréninky A - týmu. Jako béčko jsme si žádné přátelské utkání před startem jarní části nedomluvili a tak jsme to vzali rovnou do Kralic. Po vcelku kvalitní hře zařídil výhru 0: 2 Michal Blatný. Pak následoval již zm íněný 6 - ti kolový výpadek. Výhra v pravou chvíli přišla v 22. kole v Trnavě – 0:4. Svými zkušenostmi a klidem vynikal Marek Hrůza, který dvěma góly zápas rozhodl. Po předposledním kole jsme si mohli definitivně oddechnout. V utkání s Radkovicemi bylo na h řišti jen jedno mužstvo. Naštěstí to naše. A to u konečného stavu 2:0 nemuselo zůstat. Na závěr dobrá remíza 2:2 po zlepšeném výkonu v 2. poločase v Náramči. Zajímavosti:    
v 9 - ti utkáních jsme nedokázali vstřelit ani jednu branku. Proti Mohelnu a Valči se nám to nepodaři lo ani na podzim a ani na jaře. - v 5 - ti zápasech jsme naopak nedovolili skórovat soupeřům. - v brance se nám vystřídalo 5 golmanů. Nejvíce zápasů (16) odchytal Martin Virgl. - v e 26 odehraných kolech jsme dali 2 góly z penalt, od soupeřů jsme jich dostali 6 . - kapitánskou pásku nosilo 8 různých hráčů, nejčastěji vedl tým do utkání jako kapitán Ondra Harant (13x). - Pavel Padělek byl 2x vyhlášen hráčem kola v anketě na „fotbal u nás“. - ve dvou zápasech jsme vyu žili všech 5 možností střídání a 5x jsme střídali 4 hráče. Soupeři střídali 1x 5 hráčů a 7x 4 hráče     Závěrem Ještě jednou bych Vám tímto rád poděkoval za spolupráci . B ěhem těch několika let jsem končil fotbalovou kariéru už několikrát . Vždy se ale objevili okolnosti a nové výzvy, proč se zase vrátit – hostování ve Valči, v Rouchovanech, potom zaležení B - týmu ... Z tohoto důvodu raději uvádím, že působení v našem klubu pouze přerušuji  . Dle informací mě do příští sezóny vystřídá na pozici asistenta t renéra Martin Pachr . Mužst vo nadále povede Milan Svoboda a nově Honza Sláma. Do dalšího působení Vám přeji mnoho fotbalových zážitků, pokud možno tříbodových ( nebo alespoň jednobodových ). A a ť Vám všem dělá fotbal radost. S pozdravem Radek  

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou