Frýdlant nad Ostravicí bude reprezentovat ČR na blížícím se Mistrovství Evropy neprofesionálních týmů ve Francii

0
Česká republika se ve dnech 2. 6. - 5. 6. 2016 zúčastní fotbalového Mistrovství Evropy neprofesionálních týmů "EURO Des Montagnes 2016" ve Francii. Českou republiku zde bude reprezentovat 1. BESKYDSKÝ FOTBALOVÝ KLUB z Frýdlantu nad Ostravicí hrající Moravskoslezskou divizi.
BFK Frýdlant obhajuje titul vicemistra Evropy z roku 2012. Šampionát neprofesionálních týmů svým významem a rozsahem zdaleka překračuje hranice našeho regionu a má pověst světově uznávaného turnaje. V Evropě pak půjde o největší akci, která je určena pouze pro neprofesionální kluby.    Šampionát bude mít silné mediální zastoupení v celé Evropě, bude místem setkání předsedů národních fotbalových svazů, velvyslanců jednotlivých zemí, představitelů samospráv, zástupců cestovního ruchu, sponzorů a dalších významných osobností nejen ze sportovního prostředí. Mezi hosty budou také například Aimé Jacquet, francouzský trenér mistrů světa z roku 1998 nebo nejlepší brankář světa roku 1987 a legenda Bayernu Mnichov Jean Marie Pfaff z Belgie.    "Když se EURO poprvé konalo v roce 2008 ve Švýcarsku, byl jsem rád, že jsem mohl být u toho. Nyní se naše zraky upínají k Morzine a fanoušci se mohou těšit na ideální předkrm před EUREM", prohlásil Otmar Hitzfeld, trenérská legenda Bayernu Mnichov.   Palce českému týmu bude naopak držet hejtman Moravskoslezského kraje Miroslav Novák. "Jsem velmi rád, že Českou republiku bude po čtyřech letech opět reprezentovat klub z našeho regionu. Fotbalistům Frýdlantu proto přeji hodně úspěchů", dodal hejtman. Pořadatelem šampionátu je Francouzský fotbalový svaz společně s UEFA a všechny zápasy budou živě přenášeny prostřednictvím streamingového vysílání na www.morzine2016.com

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou