Bod ze Zdíkova by byl výborný, říká brankář Medřický o šlágru kola

0

Náš dopisovatel Ladislav Beran informuje o okresním přeboru Prachaticka...

Šlágr nadcházejícího víkendu: utkání Sokol Zdíkov - FK Nebahovy
Oba týmy v prvním jarním kole vyhrály a domácí dokonce obrali o body favorita na postup číslo jedna ze Záblatí. Expertem pro tip na tento zápas je Miroslav Švec z Lenory. Pan Miroslav Švec, dokud se v Lenoře hrál okresní přebor, byl pravidelným divákem a jeden čas i funkcionářem klubu SK Český Křišťál a má o okresní kopané dobrý přehled. Na fotbal po ukončení činnosti oddílu v Lenoře nezanevřel a když má chvilku, zajede do okolí na nějaký zajímavý zápas. Zde je jeho tip.  

 ,,Tipuji vítězství domácícho Sokola Zdíkov. Sleduji tento tým již druhý rok a vidím, jak se po pádu z I.B třídy zvedá. Jeho tým by měl být zkušenější a hlavně má silný útok a dobře organizovanou hru, což ukázal hned v Záblatí, takže dávám 1."

 

Rozhovor s hráčem kola okresu Prachatice

Za velmi dobrý výkon v zápase s Horní Vltavicí byl Ladislavem Beranem vybrán za Hráče kola brankář Nebahov Jan Medřický. Ten nepustil branku a domácím dodával jistotu.

Jaké to v brance bylo po dlouhé zimní pauze?

Chytalo se mi dobře. Já přes zimu chytám sálovku a tak to šlo. Vltavičtí mně moc neohrozili a když něco měli, tak jsem to s obranou vždy vyřešil.

Čeká vás utkání ve Zdíkově...

Ve Zdíkově to bude horší. Domácí se moc zlepšili, jak herně, tak výkonnostně, a bod odtud by byl výborný.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou