Polnička překvapila Keřkov a poprvé v přípravě zvítězila

0

Účastník čtvrté třídy žďárského okresu Polnička si v přípravě na jarní část soutěže vyšlápla na druhý tým třetí třídy havlíčkobrodského okresu Keřkov a před startem mistrovských soutěží si pořádně zvedla sebevědomí.

TJ SATIVA KEŘKOV – TJ SOKOL POLNIČKA 1:3 (1:1)

Branky: Kuřátko 2, Průža

 

Hostující Polnička nastoupila do zápasu s pouhými deseti hráči v poli. Domácí Keřkov začal proto očekávaným náporem. Hosté, kteří mezitím doplnili sestavu o jedenáctého hráče, nakonec přeci jen kapitulovali.  Po chybě v obraně Polničky šli keřkovští  do vedení. Poté Polnička do konce prvního dějství zapnula a do přestávky srovnala.

 

Druhý poločas zlepšila Polnička pohyb a dala také dvě branky. Domácí nadále předváděli líbivý fotbal, ale hosty držel v brance vynikající Klíma. Kolektivním výkonem v obraně poté již hosté výhru udrželi.

 

Sestava Polnička: Klíma – Zachara, Koblížek, Litochleb, Moravec, Podloucký, Průža, Jirásek, Kohout, Synek, Kuřátko

 

Trenér Jiří Zachara: Jsem spokojený s výsledkem i s předvedenou hrou. Naši hráči dobře přistoupili k zápasu za což bych jim chtěl poděkovat.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou