Janov i Olešná zatím hlásí pouze ztráty

0

Oba sousedy v tabulce dělí po podzimu pouze dva body a trápí je shodně i negativní bilance pohybu v jejich kádru. Sokol Janov i FC Olešná tak doposud hlásí pouze odchody hráčů, ale uvidíme, zda před námi posily jen netají. 

Výkony týmu Sokol Janov patří bezesporu mezi příjemná překvapení podzimní části okresního přeboru, nicméně pracně získané postavení bude nutné potvrdit v jarních kolech a to vyžaduje minimálně svědomitou zimní přípravu. V rámci zimní pauzy trénuje Janov ale pouze jednou týdně a na tréninky se schází většinou v sestavě kolem deseti lidí. Příprava probíha nejen v areálu klubu, ale i v okolních lesících, kde hráči nabírají fyzičku. V sobotu 5. března odehrál Janov první přátelský zápas v Lounech na umělé trávě proti Kroučové, která hraje III. třídu a podlehl jí 1:3. Příští týden by měli janovští hráči sehrát utkání proti Pustovětům a týden později přivítají v generálce na jaro na domácí trávě Hrdlořezy. O změnách v kádru se zatím ví pouze o ztrátě Petra Sajnera, který se vrátil do Mutějovic. „Jednu posilu máme rozjednanou, ale ještě není potvrzená", napíná fanoušky Janova Michal Peták. Uvidíme, jak se volňeji pojatá zimní příprava projeví v jarních zápasech. Ztráta na špičku tabulky není propastná a bude zajímavé sledovat, jestli bude mít Janov dostatek sil, aby třeba zamíchal postupovými kartami.

Dva body v tabulce ztrácí na Sokol Janov tým Olešné, kde trénují sice častěji a to dvakrát týdně, středy a soboty, ale bohužel většina hráčů Ocelářu pracuje mimo okres nebo na směnné provozy a proto se týmu málokdy povede sejít v dostatečném množství. „Tréninková morálka některých hráčů je nulová, to vylepšení přípravy moc neprospívá“ postěžoval si Miloslav Doležal. Jedinou změnou v kádru je zatím odchod Tomáše Vodrážky na Tatran, za který už nastoupil v několika zápasech. Na přátelské utkání FC Olešné se budete moci těšit v sobotu 12. března s Čistou,  v neděli 20. března pak sehraje tým přípravu v Krásném Dvoře.

 

Jarní odveta obou týmu jistě nebude postrádat náboj, jak ukázal už podzimní zápas, který na penalty vyhrál domácí Janov. V zápase byl k vidění i excelentní výkon brankáře Kopáčka, což se v průběhu podzimu stalo poznávacím znakem téměř všech zápasů Janova.

Janov opět překvapil, po Olympii remizovala i Olešná


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou