Hamry nad Sázavou vyhrály i druhý jarní přípravný zápas

0

Hamry odehrály v sobotu 13. února další přípravný zápas, když na žďárské umělce přivítaly Kameničky

TJ FC HAMRY NAD SÁZAVOU  –  FK KAMENIČKY 5:2 (3:1)

Góly Hamrů: Jiří Zábranský,Miloslav Gregor, Petr Vašek, Jiří Sláma, Vojtěch Zedníček.

Rozhodčí: Michal Stratený

Bez ŽK: 

Diváků: 30

Minulý týden si Hamry poradily s patnáctým týmem okresního přeboru Chrudimska Vítanovem 7:1. Další celek chrudimského okresního přeboru FK Kameničky byl po podzimní části šestý a měl proto Kladiváře prověřit již zdaleka více. Prvních třicet minut hráli kladiváři lépe, ale pak přestali běhat a soupeř je kombinačně přehrával.  Hamry však podržel brankář Lukáš Benc, který skvěle zaskočil za Tomáše Pinkavu. Poté otevřel skóre Jiří Zábranský, který z přímého kopu hezky obstřelil zeď. Druhý gól přidal Miloslav Gregar, který šel sám na brankáře a i když ho golman rozhodil, nakonec zakončil do prázdné brány. Zanedlouho soupeř snížil přesnou hlavičkou z rohu. Hamry však ještě do půlky stihli přidat další gól, když po brejku Jiří Zábranský našel hezky pod sebou Petra Vaška a tomu už nedělalo problém zamířit přesně.

Na začátku druhé půle Kameničky opět snížili na rozdíl jedné branky po sporné penaltě. Až ke konci zápasu rozhodl o výhře Hamrů nejprve Jiří Sláma, který po standartní situaci čekal na zadní tyči a na konečných 5:2 zakončil hrající trenér Vojtěch Zedníček

Sestava Hamrů n. S:

Sestava: Benc - Neubauer, Suský, Sláma, Poul - Sýs, Zeman, Kolarik, Vašek - Zábranský, Gregar

Střídali: Šabart, Novotný, Zedníček, Srnský, Sojma

 

Další přípravný zápas sehrají Hamry nad Sázavou proti  účastníku I. A třídy SFK  Vrchovině "B"  na žďárské umělé trávě v sobotu 20. února od 18.00 hodin.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou