Hodnocení podzimní sezóny TJ Sokol Polnička

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na sedmém místě se ve IV. třídě skupině A umístil celek TJ Sokol Polnička.

Polnička v podzimní části soutěže dokázala jednou vyhrát, když porazila Vlachovice 4:1. Poté již bodovala jen jednou a to nerozhodným výsledkem na hřišti Bobrové. Nejlepší střelci týmu byli Jiří Víška a Karel Podloucký, kteří vstřelili čtyři branky.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky vedoucí týmu Vítězslav Moravec.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Se dnem tabulky nejsme spokojeni. K dosažení středu tabulky jsme měli blízko, ale nezvládli jsme některá utkání, jako například v Rozsochách, kde jsme nedokázali zúčtovat tlak z prvních dvaceti minut a také utkání v domácím prostředí, kde jsme nad Bohdalcem do 76. minuty vedli 3:1 a utkání nakonec prohráli 3:4.

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Na konci sezóny bychom se rádi posunuli v tabulce o něco blíže ke středu.

 

Kdo patřil k oporám týmu?

K oporám týmu patřili naši nejlepší střelci Jiří Víška a Karel Podloucký.

 

Kdo myslíte, že postoupí?

Velkou šanci na postup má rezerva Bohdalova. Za své výkony by se nemusela stydět ani ve III třídě.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Nejvýraznějším hráčem je Bohdalecký střelec Jan Sklenář, který nám ve vzájemném utkání vstřelil hattrick. Za zmínku stojí také bohdalovský útočník Jaroslav Promberger.

 

Chcete ještě něco uvést?

Uvedl bych ještě statistiky našeho týmu.

Statistiku +/- ovládl Hráč Martin Jirásek, který nastoupil ke všem  sedmi utkáním a odehrál 350 minut se statistikou +3.

 

Všech 630 minut odehráli kapitán Karel Podloucký hrající na středu zálohy a také stoper/předstoper Vítězslav Moravec. Další nejvíce hrající hráči měli shodně 613 odehraných minut a to Martin Podloucký bratr kapitána a hostující Tomáš Litochleb z Herálce(ZR). Naopak nejméně minut na hřišti strávil Luboš Lojek 14 minut za jedno utkání, Ondřej Sójka 20 minut za 1 utkání, Vít Fila 24 minut za 3 utkání , Jiří Mrkos 45 minut za 1 utkání a Jan Ondráček 64 minut za 4 utkání.

 

Nejlepší střelec byl Jiří Víška, který ke svým 4 brankám potřeboval 5 utkání a 437 minut, druhý nejlepší střelec byl kapitán Karel Podloucký, který ke svým 4 trefám potřeboval 7 utkání. Další střelci měli po jedné brance.

 

Jako tým jsme dokázali vstřelit 8 branek v prvních poločasech utkání a v druhých poločasech utkání jsme nasříleli pouze 4 branky. Nejvíce nám svědčila desetiminutovka 20-29, kde jsme dokázali vstřelit 4 branky.

 

Naopak za první poločasy utkání jsme od soupeřů obdrželi 10 branek a naše největší slabina byly druhé poloviny utkání, kde jsme inkasovali 11 branek. Nejvíce poslední čtvrthodina, kde jsme obdrželi 7 branek.

 

Nejvíce žlutých karet měl Jiří Víška a krajní záložník Jiří Kohout, oba měli shodně po dvou žlutých kartách. Dalších pět hráčů obdrželo po jedné kartě.

 

Ke všem 7 utkání nastoupilo celkem 9 hráčů.

 

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou