MSD "D": Rozhovor s hráčem kola 21.kola Robinem Demeterem

0

 

Druhým vítězem hráče kola je velkomeziříčský záložník Robin Demeter. Poprvé volili hráče kola fanoušci, o to je jeho výhra zaslouženější.  

 

<!-- [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE </

Dva góly jste dal, na jeden nacentroval. Jak jste tyto situace viděl Vy?

První gól byl nacvičení signál, centruji přetažený míč a Patrik Mucha na něj nabíhá a tentokrát to vyšlo. Druhý byl hned vzápětí, Pavel Simr dostal za obranu nahrávku, zasekl ji, obešel obránce a mě ji dal někam mezi penaltu a velké vápno, kde jsem byl sám před brankářem. Třetí gól byl po dlouhém míči až někam na kraj vápna, tam jsem si odstavil obránce a přeloboval brankáře.

Jste odchovancem Jihlavy, nyní od léta hrajete ve Velkém Meziříčí. Hrál jste ještě někde?

V Jihlavě jsem hrál za B-tým nastupovali i za A-tým v II. lize, následně jsem hostoval ve Vlašimi v II. lize a v Písku v ČFL. Naposledy jsem působil v nižších německých a rakouských soutěžích.

Hrají s Vámi ještě nějací hráči, se kterými jste se potkával v mládeži?

To přímo ne, ale z Jihlavy přišli Michal Bouček a Patrik Pokorný, ale ti jsou mladší. V mužích v Jihlavě jsem však hrál s Janem Šimáčkem  a Pavlem Simrem.

Nedávno jste se vrátil z mistrovství světa v malé kopané, kde jste vypadli ve čtvrtfinále. Jak tyto dva sporty dokážete skloubit? Co tréninky?

Není moc co kloubit. Trénuji jen ve Velkém Meziříčí, mala kopání nemá tréninky.  V malé kopané máme jen v pondělí mistrovské zápasy, ale to zase nemáme trénink ve Velkém Meziříčí.

Divizi patrně vyhrajete, jak vnímáte případný postup do III. ligy

Myslím si, že 13 bodový náskok  už neztratíme, pak uvidíme jak se rozhodne vedení klubu. My hráči bychom si III. ligu moc rádi zahráli.

Dnes už se dá říci,  že divizi vyhrajete Vy, ale kdo podle Vás obsadí poslední dvě místa a sestoupí?

To je těžký říci, spodek je hodně vyrovnaný. Sestup nikomu nepřeji, ale když bych si měl tipnout, tak Napajedla a Uherský Brod.

Sledujete web fotbalunas.cz?

Ano sleduji, o webu vím od jeho spuštění od Libora Smejkala mladšího.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou