Ve Vodňanech se mohou chlubit novými kabinami

0

 

Dne 30.7.2015 proběhlo na hřišti FK Vodňany slavnostní otevření zrekonstruovaných kabin. Akce zúčastnili přední představitelé Jihočeského kraje, města Vodňany, sponzoři FK Vodňany, média a zástupci dodavatele stavby.

Rekonstrukci kabin schválil nový výbor FK Vodňany. Grant poté zpracovala Ing. Lenka Handšuhová, díky které byl grant vybrán a později realizován. Původně byl grant zpracován na částku 300 000,- Kč jako příspěvek od kraje a částku 200 000,- Kč měl dodat klub. Nakonec Jihočeský kraj schválil částku 150 000,- Kč s tím, že FK Vodňany dá příspěvěk ve výši 114 000,- Kč. Celkem byly náklady v částce 264 000,- Kč. Částka byla nakonec překonána, jelikož stávající budova je již starší, takže přibyly některé opravy. 

 

Budova byla postavena v roce 1975-1976, takže momentálně slaví téměř 40 let. Jako první se rekonstruovaly koupelny. V roce 2007 firma Záruba rekonstruovala pravou část kabin, kterou využívají domácí týmy. Levé část dosud nebyla rekonstruována, zcela chyběly toalety a již byla v katastrofálním stavu. 

 

Na obnově levé části kabin, které jsou určeny pro hostující firmy se podílela firma Stavby Machač a dále členové FK Vodňany. Především je třeba vyzvednout trenéra a správce hřiště v jedné osobě Václava Hrachovce, který spolu s hráči Romanem Veselým, Lukášem Malíkem a Jakubem Bačem trávili na rekonstrukci veškerý svůj čas.

 

Nová levá část budovy FK Vodňany má dvě zcela nové kabiny vybavené novým nábytkem, nové toalety, nové sprchy a zázemí pro trenéry s malým skladem.  

 

Rekonstrukce kabin proběhla hlavně díky krajskému úřadu Jihočeského kraje a již výše zmíněným firmám a lidem, za což Fotbalový klub Vodňany děkuje. 

Text: Jan Trnka, foto Jan Škrle


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou