Představení nováčků OP: Jak se představí Mladé Buky a Bílá Třemešná?

0

Pro dvě mužstva bude letošní sezona okresního přeboru úplně novou výzvou. Ovšem pro každé z nich bude představovat úplně něco jiného. Zatímco sestoupivší Mladé Buky mají cíl jasný-1.B třída, rezerva Třemešné vlastně neví, co od nové sezony očekávat

FC Mladé Buky

Tým s dlouholetou tradicí hrál dlouhé roky v 1.B třídě a sestup byl pro svěřence (již bývalého) trenéra Zeirise rozhodně velikým zklamáním. Buky se natajily tím, že udržení v soutěži pro ně byl po zimní přestávce prioritní cíl. Ten se bohužel splnit nepodařilo a tak musejí v sezoně 2015/2016 začít od úplného začátku. Tým v jarní části zužovala zranění klíčových hráčů. I to se výrazně podepsalo pod mizerné výsledky. 

Pro podzimní část Buky zbrojí a hledají nové tváře, které by v kombinaci se stálicemi týmu pomohli vrátit žluto-černé tam, kde se dlouhá léta vyhřívali. Pádem do okresního přeboru se však vracejí na Trutnovskou scénu některá pikantní podhorská derby. Odvěcí rivalové z Janských Lázní či Vrchlabí se budou o fotbalovou nadvládu nad Krkonošemi rvát hlava nehlava. Jak si nakonec Mladé Buky povedou? To se budeme muset nechat překvapit. 

Sokol Bílá Třemešná "B"

Rezerva Třemešné proplula jarní částí III. třídy jako nůž máslem a ničila jednoho soupeře za druhým. Bratři Jáklové táhli tým za postupem a vytoužený cíl se nakonec bez větších potíží stal realitou. Buďme soudní, Třemešná si zkrátka postup zasloužila víc než všichni ostatní. Ať si pronásledovatelé z Volanova či Hajnice říkají co chtějí. Kádr Bílé Třemešné je široký, zřídka rezervě pomáhal "A" tým a i to je důvod, proč šla o patro výš právě Třemešná. Převážná většina týmu jsou mladí hráči, kteří jsou také velice schopní a talentovaní. Hrají spolu již od mládežnických kategorií a vědí tak, co od sebe očekávat. Nepříjemný soupeř pro mnoho spíše zkušených než mladých týmů v okresním přeboru. Třemešná rozhodně nechce hrát o udržení, ambicemi bude spíše lepší střed okresní tabulky. Ovšem stejně jako u Mladých Buků až samotná soutěž ukáže, jakou sílu bude mít tento nováček. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou