Ratibořské Hory zvou na turnaj v malé kopané, přihlašte svůj tým!

0

V areálu Smyslík se 18. července odehraje už III. ročník turnaje v malé kopané, který již třetím rokem pořádá fotbalový klub SK Ratibořské Hory. 

V areálu Smyslík se odehraje už III. ročník turnaje v malé kopané, který opět pořádá fotbalový klub SK Ratibořské Hory. Turnaj se bude konat v sobotu 18. července 2015, přihlášené týmy budou rozděleny do dvou skupin po X mužstvech (jejich počet bude záležet na tom, kolik nakonec bude přihlášených týmů).

Z každé skupiny postupují minimálně první tři týmy (záleží opět na počtu týmů ve skupině). Hraje se na hřišti pro malou kopanou, každý tým hraje své zápasy v pěti hráčích plus brankář.

Startovné je 800 Kč/tým.

Pro přihlášení do turnaje volejte na číslo 606 042 954.

Další informace o průběhu turnaje a doprovodném programu poskytneme týden před turnajem na webu skrh.eu a na facebookových stránkách klubu.

 

Tak neváhejte a přihlašte svůj tým!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou