MSD "D": Hráčem 26. kola se stal Roman Turek ze Žďáru

0

Hráčem 26. kola se stal Roman Turek ze Žďáru nad Sázavou. Jeho tým dokázal urvat cenný záchranářský bod v Havlíčkově Brodě a dá se říci, že by Žďáru mohl k záchraně stačit už jen jedna výhra.

Roman Turek se o remízu zasloužil slušným výkonem v obraně, kde společně se spoluhráči měl i několikrát štěstí, zejména však gólem z volného přímého kopu v 87. minutě. Pro Romana byl souboj okořeněný návratem na hřiště, kde fotbalově rostl, neboť do Havlíčkova Brodu přišel z Ledče nad Sázavou v mladších žácích a odtud po několika letech zamířil do staršího dorostu v Jihlavě. Roman získal od fanoušků 29% hlasů. Druhý skončil Eduard Smejkal z Velkého Meziříčí, který ve 44. minutě dal gól Uherskému Brodu a tím definitivně po jeho snížení zlomil jeho odpor. Po zápase pak mohl slavit postup do 3. ligy. Třetí skončil Michal Skalník z Vrchoviny, který při remíze 0:0 hodně nepříjemně větral obranu Staré Říše. Michal získal 16% hlasů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou