Hráčem 21. kola se stává Josef Mráz

0

V pořadí druhý díl rubriky Sestava kola v naší skupině přinesl zajímavé výsledky. Na stupně vítězů se dostali brankář, obránce i záložník. A výsledky jsou následující: na třetím místě se umístil brankář Otavanu Štěkeň Jiří Lepič, na druhé místo postoupil strunkovický obránce Stanislav Pelech a vítězným hráčem 21. kola ve skupině B se stává Josef Mráz z Oseku B.

3. Jiří Lepič (TJ Otavan Štěkeň) - 11%

Otavan Štěkeň sice ve 21. kole nezvítězil a do sítě nominoveného putoval více než jeden gól, svou nominaci si však Jiří zasloužil za výkon z druhého poločasu, kdy zabránil snad pěti vyloženým šancím soupeře. Jiří Lepič od vás získal od vás celkem 11% všech hlasů a tedy třetí místo v celkovém pořadí.

2. Stanislav Pelech (TJ Blaník Strunkovice) - 25 %

Čtvrtinu hlasů získal strunkovický obránce Stanislav Pelech. Nominován byl za svou střelu, která mohla rozhodnout jinak bezbrankový zápas Strunkovic s týmem Vlachovo Březí. Díky Vašim hlasům se Stanislav dostal na druhé místo s 25% všech hlasů.

1. Josef Mráz (Osek B) - 45%

Tak jako v minulém díle i nyní se stává vítězem hlasování hráč Oseku B. Tentokrát je jím nejlepší střelec 21. kola Josef Mráz. Svou nominaci si jednoznačně zasloužil za jediný hattrick 21. kola nejen naší skupiny, jakož i za to, že se podílel na vstřelení všech čtyř oseckých branek. Již brzy si budete moci přečíst rozhovor s vítězem!

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou