TJ Ligmet Milín v MOL Cupu vyřadil druholigový tým!

0

TJ Ligmet Milín ve středu zaznamenal pravděpodobně největší výhru v novodobé historii klubu, když doma porazil v 1. kole MOL Cupu druholigový tým FC Sellier & Bellot Vlašim po pokutových kopech. Příznivci hostí to nenesli zrovna dobře a na sociálních sítích nešetřili kritikou ke svému týmu. 

Domácí vstoupili do utkání mnohem lépe a už po sedmi minutách hry šli do vedení, když se dokázal po rychlém brejku prosadit Luboš Kunc. Vlašim se nechtěla nechat zahanbit a ihned se vrhla do útoku. Z jedné akce se nakonec povedlo hostům pořádně zahrozit, ale domácí Milín zachránila tyč! Vlašim pomalu přebírala otěže zápasu, ale dobře organizovaný obranný val Milína nedokázal nikdo překonat.

 

Po změně stran bylo znát, že Vlašim chce něco se zápasem udělat a chce postoupit, ale přes zhuštěný prostor před velkým vápnem se ji dařilo proniknout jen velmi těžko. V 60. minutě poslal trenér hostí na hřiště najednou čtyři hráče a přineslo to ovoce.  Hned v 63. minutě našel recept na domácí obranu střídající Jakub Hodek a po krásné akci vyrovnal. Hostům vlila vstřelená branka krev do žil a Milín se převážně jen bránil. V bráně navíc podal skvělý výkon domácí Štěch! Hosté nadále tlačili a byli trpělivý a nakonec se jim přeci jen podařilo dostat míč do sítě, ale druhý zásah Jakuba Hodka v zápase pro ofsajd neplatil. 

 

Závěrečný tlak Vlašimi už změnu skóre nepřinesl, a tak přišly na řadu pokutové kopy. Hned první a druhou penaltu hostí neproměnili Záviška a Šubert. Na domácí straně ve druhé sérii neproměnil kapitán Obdržal. To však nevadilo, protože zbytek jeho spoluhráčů se trefil, a tak v páté sérii po trefě Jana Kvídy vypukla na domácím stadionu obrovská radost z postupu do 2. kola MOL Cupu. Video z penalt zde: Penalty
Milín tak může vyhlížet los dalšího kola, ale nyní musí přepnout zpět do ligového módu, protože ho v sobotu odpoledne čeká těžký duel v Králově Dvoře. 

 

Góly: 7. Kunc - 63. Hodek 

 

Sestavy: Milín: Štěch – Mazuch, Rom, Kunc, Pohořálek (86. Pastyrik), Šilhavý, Kadlec (78. Bělohlávek), Kvída, Obdržal, Dolejš (15. Bican), Mezera.

 

 Vlašim: Kolář – A. Pudil (60. Kurka), Dostál, Kulhánek, Kareem – Soukeník, Costa, Franěk (60. Šubert), Holoubek (61. Lehký), M. Pudil (61. Hodek) – Biegon.

 

Štítky

Pohárové utkání TJ Ligmet Milín FC Sellier & Bellot Vlašim Divize A 2. Liga

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.