0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Čkyni se na gól čekalo marně


Branky


0

V zápase dvou odlišných týmů nepadla ani jedna branka. Čkyně hraje o první příčky, Vl. Březí zase spíše o udržení. Na hřiště se přišlo v mrazivém počasí podívat 101 diváků, ale branku diváci neviděli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Toman trestuhodně zazdil největší šanci první půle

První poločas se hrál na jednu branku tak, jak většina diváků očekávala, v 19. minutě nedal jasnou tutovku Kuneš, z malého vápna trefil přímo brankáře. Hosté měli jedinou šanci ve 32. minutě a to v podobě volného přímého kopu, s tím si poradil brankář Miklas, jenž vytáhl střelu na rohový kop. Ve 38. minut se v další šanci domácích ocitl Kuneš, ale nastřelil pouze tyčku. Ve 39. minutě přišla největší šance první půle domácích, Toman se řítil na branku úplně sám po dobré přihrávce od Krále, trestuhodně však minul. Další šance přišla ve 42. minutě, Král se utrhl obraně hostů, našel v dobré pozici Děda ale ani ten neposlal domácí do vedení.

Březí ještě mohlo vyhrát díky brejku

Druhý poločas začal stejně jako ten první a to v neproměňování šancí domácího celku. V 73. minutě mohl dát branku Turek, bohužel Čkyni ale nebylo v tomto zápase přáno. V 84. minutě se promítl obraz hry, do své šance se dostal opět Kuneš, na malém vápně nikým neatakovaný trestuhodně trefil jen gólmana Uhra. V posledních vteřinách domácí zahrávali rohový kop, snažili se o vstřelení branky, do brejku se dostali ale hosté a z následného rohového kopu málem skórovali. Zápas měl skončit jednoznačně výhrou domácích. Vlachovo Březí si přijelo pro bod a ten urputně ubránilo.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Bohužel máme obrovský problém s proměňováním 100% šancí. Naši hráči se momentálně nepotýkají s dobrou formou. Stane se, že se nepromění jasná tutovka, ale když jich je za zápas 5, tak už je to opravdu moc. Musíme se z toho oklepat, zapomenout, a za týden v Sousedovicích zabrat. Remízy doma se Stachy a Březím jsou pro nás velkou ztrátou.




Sestavy


SK Čkyně
P. Miklas [-] - J. Král [-] , A. Klose [-] (78. M. Turek [-] ) , M. Gerold [-] (46. M. Kuta [-] ) , M. Kuneš [-] , J. Děd [-] , A. Duka [-] , L. Toman [-] (77. P. Tůma [-] ) , M. Chalupa [-] , V. Turek [-] , Š. Friedl [-]

FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - M. Zámečník [-] (46. F. Daniel [-] ) , R. Lauda [-] , P. Dejmek [-] , R. Kalčík [-] - M. Hojdekr [-] , A. Dejmek [-] (87. T. Križaník [-] ) , J. Hubáček [-] , L. Martínek [-] - A. Kravčenko [-] , D. Nosek [-] -

ŽK: 54. A. Duka , 75. M. Kuta , 76. L. Toman - 84. J. Hubáček .
Hráči zápasu: M. Uher .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Ondra Milan - HNILIČKA Jaroslav, GRANEC Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.