EXPERT TIP - 9.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 9.10.2016

0

O víkendu nám startuje 9. kolo a čekají nás zajímavé zápasy. O horní příčky budou bojovat Sousedovice proti Strunkovicím. Strunkovice mají nejlepší útok v soutěži, nastřílely 24 branek, což dělá 3 branky na zápas, Sousedovice mají zase jednu z nejlepších obran. Čkyně bude chtít napravit klopýtnutí z minulého kola, vyzve Vl. Březí. Zliv vyzve na svém hřišti druhou Volyni. Volyně dostala pouze 0,625 gólů na zápas, tak se může pyšnit nejlepší obranou nejen v naší soutěži, ale ze všech skupin I.B tříd z Jihočeského kraje! Stachy zajíždí k poslednímu Záblatí.




Tomáš Kučera

Útočník, který rozjel kariéru v sezóně 1990-91 v TJ MAPE ZLIV, poté přejmenování na SK Zliv. Ve Zlivi prošel všemi mládežnickými kategoriemi a poté střílel branky i za mužstvo mužů. V roce 2003 přestoupil do Sedlece, který v té době hrál III. třídu, potom si odskočil zahrát na 3,5 let I.A třídu za TJ Dříteň a v roce 2011 se vrátil zpátky do Sedlece, kde vykopal I.B třídu. V minulé sezóně nastřílel 26 branek. V této sezóně jich má na kontě deset.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 25 - 42 - 33 %
Komentář experta:

V Sousedovicích jsem nehrál, tak nemůžu úplně posoudit, jak na tom jsou, ale Strunkovice umí potrápit, takže to vidím na remízu.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Čkyně po prohře u nás v Sedleci musí znovu zabrat. Proti Vlacháči, který má velké problémy se střílením gólů, by to mělo vyjít.

Tip experta: 2 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Konečně se po 14 dnech zase těším na fotbal, byl jsem se podívat na Světový pohár v hokeji v Kanadě a bylo to tam super, ale fotbal mi strašně chyběl, palce jsem držel jen na dálku. Věřím, že ve Lhenicích vyhrajeme, udržíme první místo a sám k tomu snad přispěju zase nějakými góly. Domácí přišli před sezonou o nějaké hráče, ale ve Lhenicích to nikdy není jednoduché.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Netolice potřebují zabrat a kdy jindy by tak měli učinit, než proti Vacovu, který se zatím drží v dolní polovině.

Tip experta: 2 0 - 25 - 75 %
Komentář experta:

Ve Zlivi jsem se naučil fotbal a samozřejmě jí fandím (pokud nehraje proti mému týmu). Jestli se sejdou všichni zkušenější, mohou Volyni potrápit, ale budou to mít hodně těžké. Spíš věřím tomu, že uspějí důrazní hosté.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Lažiště se potřebuje vrátit na vítěznou vlnu a Chelčice venku zrovna nezáří, takže tady to vidím jednoznačně na jedničku.

Tip experta: 1 42 - 0 - 58 %
Komentář experta:

Záblatí čeká na první body, bude mít velkou motivaci je konečně získat a něco mi říká, že to tentokrát konečně vyjde. Uvidíme...

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Přemysl Šroub 6
2. Tomáš Kučera 5
3. Pavel Prenner 5
4. Roman Žurek 4
5. Patrik Krull 4
6. Lukáš Hovorka 3
7. Patrik Beneš 3
8. Petr Kortus 3
9. Roman Žurek st. 3
10. Václav Blahout 2
11. Jan Děd 2
12. Jiří Vondrka 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.