0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava umřela na neproměňování šancí


Branky


0

V zápase, hraném ve druhém poločasu na podmáčeném terénu, branka nepadla. Střelci obou týmů mířili slepými náboji, tak si obě mužstva na konci zápasu rozdělila po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední rezerva Chlebičova vydolovala z hřiště Slavie Opava bod. V utkání ale byla lepším týmem domácí eskadra, která si za celý zápas vypracovala více brankových příležitostí, ale z jejich proměňováním byla značně na štíru. V první půli si vypracoval za Opavu dvě šance Jan Frank. V první mu zablokovala střelu chlebičovská obrana a ve druhé se nedokázal trefit sám před brankářem Václavem Sýkorou. Pak už domácí hrozili spíše z rohových kopů, které však většinou nenašly toho správného adresáta.

 

Během přestávky se přehnala nad Opavou průtrž mračen a druhá půle proto začala o něco později. Hosté do ní vstoupili o něco aktivněji než domácí hráči. Dostali se ke dvěma nebezpečným zakončením. Samostatný nájezd Marka Eleka vykryl domácí brankář Lorenz. O něco později zkoušel štěstí Tomáš Starý, ale s jeho slabou střelou si domácí brankář poradil. Od sedmdesáté minuty přitlačila Opava Chlebičov a dostala se i do nějakých šancí. Vojtěch Henčl, ale třikrát zaváhal před brankářem Sýkorou zaváhal. Stejně neúspěšní byli i Lukáš Mařádek s Janem Frankem. Zápas tak dospěl k remízovému konci. Se získaným bodem byla spokojenější hostující družina. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Asi budeme muset přeměřit branky, zdali nejsou malé, protože jsme zahodili velké množství šancí. Hráli a kombinovali jsme dobře, ale šance jsme špatně řešili.

SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (vedoucí mužstva): Uválčili jsme remízu a jsme spokojeni. V prvním dějství byli domácí lepší, ale náš brankář to, co šlo na bránu vše pochytal. Ve druhé půli jsme začali aktivněji a vypracovali si dvě šance. Od 70. minuty nás přitlačili, ale prosadit se nedokázali. Fotbal se hrál férový, a chtěl bych vyzdvihnout i výkon rozhodčího.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - P. Kavan [-] , J. Frank [-] , T. Matějek [-] , J. Herrmann [-] - R. Holuša [-] - L. Šustak [-] , R. Jedlička [-] , L. Mařádek [-] , V. Henčl [-] (72. M. Babic [-] ) , I. Kratochvíl [-] (72. D. Kowalski [-] )

SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - D. Hollesch [-] - J. Otlík [-] , J. Hollesch [-] - L. Baďura [-] , M. Šupík [-] - J. Vavřinčík [-] , F. Seifried [-] , M. Elek [-] , T. Starý [-] , M. Tihelka [-] (79. J. Vilášek [-] )

ŽK: 57. J. Frank - 34. J. Hollesch , 77. F. Seifried .
Hráči zápasu: T. Starý .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - PALÁČEK Filip, CAHEL Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.