4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice znovu prohrály, a to o čtyři góly


Branky


0

Žihli se podařilo uhájit domácí prostředí a nenechalo Křimice ani čuchnout k bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křimice se v posledních zápasech zvedaly. Určitě to chtěli ukázat na půdě Žihle, která je v tabulce o 4 místa za nimi. Ty měly taky první šanci, ale hráč Křimic ji za stavu 0:0 naprosto zazdil. Naopak domácí tento zápas našel ve "standartkové" náladě. První gól, po faulu Křimic, z přímého kopu dal Masopust. Dalším přímým kopem obdarovaly Křimice Žihly ve 41. minutě. pět si mohly trhat vlasy, jelikož Čapek Ondřej napodobil Masopusta a upravil na 2:0.

 

Druhý poločas  začal zase rozpačitě z obou stran. V 50. minutě však přišlo rozhodnutí zápasu. Rázek Lukáš se trefil hlavou do branky a podepsal tak rezignaci soupeře. Po tomto okamžiku byl na hřišti vidět jen jeden tým. Žihle přehrávalo Křimice, a dokázala toho využít hned po minutě. Jediný gól ze hry padl po rychlém protiútoku, když zakončoval rychlou akci Otcovský. Zápas už poté dokráčel klidným tempem a hrou mezi šestnáctkami do konce. Konečný stav 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: Ohodnotil bych to jako celkem solidní zápas bez prudkých emocí. Hodně udělaly i dva slepené góly v druhém poločase.

FC Křimice
Hinterholzinger Václav: Nebyli jsme kompletní, což se odrazilo na výsledku. Teď se pokusíme dohrát sezónu a příští začneme úplně od znova.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - M. Tyr [-] (72. D. Kunt [-] ) , T. Krofta [-] , J. Růžička [-] , R. Otcovský [-] , L. Rázek [-] , J. Brož [-] (55. S. Bláha [-] ) , S. Peterka [-] , J. Masopust [-] , O. Čapek [-] , V. Churavý [-]

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - P. Housar [-] , J. Rada [-] , T. Čechura [-] , M. Škoda [-] , J. Kovačič [-] , J. Zapoměl [-] , V. Kuneš [-] , J. Novák [-] , J. Šváb [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 42. J. Kovačič , 80. P. Housar .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: König Michal - DOKSANSKÝ Tomáš, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.