Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

3.0

Zázemí

8.0

Nepomuk si dokráčel pro druhé vítězství v řadě, ale tři body se nerodily vůbec lehce


Branky


0

Domácí Nepomuk se vítězstvím v 26. kole vyhoupl na příčku, která může být za určitých okolností i vstupenkou do baráže o postup. V zítřejším utkání bude muset Horní Bříza uspět proti Černicím, pokud nechce, aby jí právě Nepomuk odskočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V pro Nepomuk důležitém utkání byli diváci svědky velice bojovného fotbalu.Důležitost vnímali i hráči, a proto za to od začátku vzali. Hosté naprosto zaspali. To demonstrovala spektakulární střela Kozáka  asi ze dvaceti metrů. Projektil krásně zaplul do brány a domácí se mohli poprvé radovat. Gól Nepomuku hodně pomohl, a tak dokázal skórovat i podruhé. Po akci Baran -Kozák se míč znovu dostal až za hostujícího gólmana Šotta. Ani tato skutečnost neprobudila hosty. Hra se vyrovnala až po neproměněné šanci Barana. Nic zajímavého první poločas nepřinesl, a tak šli ze hřiště hráči za stavu 2:0.

 

 

Po změně stran se obraz hry změnil. Domácí muselo mrzet, že v prví půli nepřidali i třetí gól. Kralovice vycítily šanci a převzali otěže. Dlouhý aut doputoval k Lavičkovi a ten přehodil brankáře.Následně hosté tlačily. Odměnou jim byla šance Hyneše, jenž netrefil v pádu, a v 88 minutě Bodurka, ten si počínal stejně. Nepomuku se tak povedlo těsné vítězství do konce zápasu udržet a mohl se radovat ze tří bodů.

 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Viktora Josef: Myslím, že to bylo zasloužené vítězství. Jsme všichni hodně spokojení, jelikož nás čekali tři domácí zápasy a zatím z nich máme šest bodů. Takže bych chtěl pochválit celý tým za dobrý výkon.

TJ Sokol Kralovice
Jiří Mareš: "Od obou týmů to byl hodně upracovaný fotbal, rozhodně nic pěkného pro diváky. První poločas jsme bohužel doslova prospali. Ve druhém sice Nepomuk jasně přehráli, ale i přes velkou převahu se nám dvougólové vedení soupeře smazat nepodařilo."



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] , T. Voráček [-] - J. Viktora [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , R. Rous [-] , L. Zajíc [-] , M. Baran [-] , P. Váňa [-] , J. Ticháček [-]

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - V. Ježek [-] , J. Vlk [-] , D. Hyneš [-] , M. Horyna [-] - J. Mareš [-] , M. Bulín [-] , F. Volín [-] - J. Lavička [-] - P. Bulín [-] , J. Kozel [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - VOCELKA Milan, KOMANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.