2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bříza si na úvod vyšlápa na Stříbro!


Branky


0

Horní Bříza hned v úvodu jara připravila pro lídra soutěže teprve třetí porážku v sezóně a navíc svému sokovi nepovolila ani čestný úspěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bříza porazila vedoucí tým tabulky Stříbro a pokud by se soutěž hrála podle pravidel evropských pohárů, spolu s výhrou v podzimní části by přes hosty ze Stříbra jasně postoupila a dokonce bez jediného obdrženého gólu.

V první jarním kole začali domácí v tempu, díky kterému se dostávali často do přečíslení a obrana Stříbra byla od samého začátku v neustálé permanenci. Ve 30. minutě byla aktivita Břizy odměněna, když skóre otevřel M. Macháček. Chvili po pauze v minutě 48. zvýšil vedení Zavadil a hosté jen těžko hledali cestu, jak se do zápasu vrátit. Domácí si vytvořili ještě několik dalších gólových šancí během druhé pětačtiřicetiminutovky, ale žádnou už se jim proměnit nepodařilo. Podle postavení v tabulce se tedy zrodilo překvapení a také poznatek, že Bříza na Střibro v této sezóně prostě umí, protože ho i podruhé porazila 2:0.

 

 



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - P. Chocholatý [-] , L. Janka [-] , M. Fišer [-] , M. Macháček [-] , J. Němeček [-] , M. Paukner [-] , M. Zavadil [-] , A. Lavička [-] (76. K. Příhoda [-] ) , J. Sedlecký [-] (86. V. Landa [-] ) , R. Šimice [-]

TJ Baník Stříbro
J. Kostelníček [-] - D. Bláha [-] (46. J. Kertys [-] ) , T. Bůžek [-] , L. Pleško [-] , J. Eliáš [-] , J. Petrlák [-] (46. A. Mikulovský [-] ) , A. Kohut [-] , T. Florus [-] , R. Hřebík [-] , O. Pavlas [-] , L. Ulč [-]

ŽK: 40. P. Chocholatý , 71. M. Zavadil .
Místo: Horní Bříza - UMT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: König Michal - KŘEN Jiří, KAFKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.