D. Brabec 8.
D. Novák 26. (p.)
P. Vyleta 50.
3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na západě slaví "vodníci" z Doubravky


Branky


8. D. Brabec , 26. D. Novák (p.) , 50. P. Vyleta - 78. P. Jindřich
0

Ani hektolitry vody na hřišti nezastavily Doubravku před povedeným výkonem a vyhraným západočeským duelem. Postupně se trefili Brabec, Novák a Vyleta, za hosty už v početní převaze korigoval pouze Jindřich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Voda domácím nevadila

Těsně před zápasem se spustil prudký liják a na třech čtvrtinách hrací plochy stála voda. S nepříznivými podmínkami se mnohem lépe vypořádali domácí a bojovné utkání ovládli. Do první šance se ale přece jen dostali hosté Jindřichem, který prováhal správný moment pro zakončení. Vzápětí bylo živo na druhé straně, Vyleta šel do skluzu s Procházkou a ten mu na poslední chvíli zblokoval střelu a odvrátil ji na roh. Po něm se odražený balón dostal k Davidovi Brabcovi a jeho dorážka skončila za zády gólmana Vilda.

 

Ve 26. minutě zdvojnásobila Doubravka své vedení. Jeden z domácích fotbalistů se napřáhl ke střele, Klír mu ukopl balón a poté došlo mezi oběma fotbalisty ke kontaktu, který rozhodčí posoudil jako nedovolený. Přísnou penaltu proměnil David Novák. Za další čtyři minuty se pokutového kopu dožadovali také hosté, když byl ve vápně při náběhu stažen Procházka, marně. O minutu později postupoval ze ze strany sám na brankáře P. Aubrecht, místo střely však chtěl najít Jindřicha, který se k míči nedostal.

Korekce Rokycan přišla pozdě

Pět minut po začátku druhého poločasu se po standardní situaci ocitl na zadní tyči volný Patrik Vyleta a hlavou zvýšil už na 3:0. Utkání si Senco zkomplikovalo v 63. minutě, když se nechal po druhé žluté kartě vyloučit Novák. Rokycanům se podařilo snížit až v 78. minutě, Skopového střelu dorazil za Bouzka Petr Jindřich. Nic víc se už nestalo a Doubravka si výhru bez problémů pohlídala. 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Jsem rád, že jsme zvládli tento pro nás velmi důležitý zápas. Myslím si, že jsme soupeře přehráli, výsledek odpovídá průběhu zápasu. Vynikající výkon podal Petr Morávek ve středu zálohy na postu defenzivního záložníka, velmi dobře hráli David Brabec a Dan Sýs.“

FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Snažím se hledat na všem pozitiva, aby se naše hra posunovala dopředu. Musím ale říct, že za posledních pár zápasů jsem hodně zklamaný. Naše hra je hodně chaotická, nedodržujeme to, co si říkáme. Kluci se pouští do věcí, které my nechceme. Tentokrát nejsem vůbec spokojen.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - P. Krejčí [-] , F. Kuťák [-] , P. Vyleta [-] (89. M. Trojanec [-] ) , P. Knakal [-] , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , D. Brabec [-] , F. Soukup [-] (85. D. Künstner [-] ) , P. Morávek [-] , T. Navrátil [-] (75. M. Ungr [-] )

FC Rokycany
J. Vild [-] - P. Jindřich [-] , P. Grambal [-] , O. Král [-] (66. J. Vaščák [-] ) , P. Aubrecht [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] (66. D. Skopový [-] ) , J. Hereit [-] , Š. Špic [-] , J. Klír [-]

ŽK: 27. D. Novák , 84. D. Sýs - 37. L. Aubrecht , 45. P. Aubrecht , 77. P. Jindřich . ČK: 63. D. Novák .
Hráči zápasu: D. Brabec , P. Morávek , D. Sýs .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cihlář Jan - CUPL Zbyněk, SIMBARTL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.