Nezapomeň ohodnotit výkon hráčů, rozhodčího a vyfoť se s plakátem upozorňujícím na revoluční novinku

0

„Stáhni, vyfoť, pošli a nezapomeň ohodnotit výkon hráčů a rozhodčího na fotbalunas.cz“ to je nové motto spojené s revoluční novinkou, která všechno změní.  Spustili jsme uživatelské hodnocení. Zavažte si pořádně kopačky, startujeme!

Jak na to? Přímo v reportu z utkání najdeš tlačítko „Ohodnotit zápas“. Za ním se skrývá několik skupin hodnocení. Oznámkovat můžeš výkon rozhodčího, celkovou úroveň utkání, hru obou týmů i jednotlivých hráčů. Dále nechybí ani možnost určit, kdo v tvých očích byl hráčem utkání za domácí a hosty, případně přidat komentář, proč ses tak rozhodl, což je velice užitečné pro lepší informovanost redaktora. Dokonce se můžeš vyjádřit i k areálu a zázemí domácího týmu. Obodovat  lze jídlo, nápoje nebo třeba sdělit veřejnosti, jak jsi byl spokojený s hrací plochou a kabinami. Celé utkání můžeš dát pod lupu a říct všem svůj názor.

 

Připravili jsme pro vás leták, který si stáhni a dej do šatny hráčů, do místní hospůdky nebo třeba na obecní nástěnku. Prostě všude, kde jsou fanoušci vašeho klubu. Udělej si "selfíčko" s plakátem, kde jsi ho vystavil a pochlub se nám na info@fotbalunas.cz, nebo sdílej na našem instagramu s hashtagem #hodnoceninafotbalunas.

 

Plakát si stáhni zde a pokud chceš vyplnit název klubu, tak zde.

 

O spuštění hodnocení jsme informovali na A je to venku! Konečně můžete po utkání vyjádřit svůj názor na rozhodčího, výkon soupeře a mnoho dalšího...

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou