Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Rudník otočil zápas v závěru


Branky


0

V zápase dvou rozdílných poločasů se na konci radoval domácí Rudník, který drtivým finišem dokázal otočit skóre zápasu a vybojovat tři cenné body. V druhém poločase lepší Jičín, tak paradoxně prohrál a přepustil první místo Hostinnému. Rudník se ve vyrovnané tabulce posunul na postupové čtvrté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neplodný tlak domácích v prvním poločase

Do zápasu vstoupil lépe domácí Rudník a svojí aktivitou zaskočil favorita z Jičína. Domácí byli sice aktivnější, ale hostující obrana v čele s gólmanem Čeřovským pracovala bezchybně a do žádné úplně vyložené šance domácí hráče nepouštěla. Hosté se dostávali na dostřel domácí brány opravdu pouze ojediněle a byl to domácí tým, který udával ráz prvního poločasu. Jenomže gól se jim z žádného náznaku šance vstřelit nepodařilo a tak skončil první poločas bez branek. Což byla pro hostující Jičín opravdu výhoda. Bude zajímavé sledovat, jestli se favorizovaní hosté v druhém poločase více osmělí.

Zápas se rozhodoval až v samotném závěru

Domácí tým úvod druhého poločasu vyloženě zaspal a hosté se po pěti minutách hry ujali vedení. Svou šanci skórovat využil hostující Horáček a poslal hosty do vedení. Domácí pouze mohli litovat nevyužitého tlaku z prvního poločasu. A to také proto, že Jičínu vlila tato branka adrenalin do žil jeho hráčů a hodně svou hru zlepšili. Tentokrát to byla domácí obrana, která se musela otáčet. Ale tlak hostů přestála a obraz hry se postupně opět měnil. V závěru zápasu přišla drtivá převaha domácího mužstva a neuvěřitelná série rohů. Všechny rohy byly perfektně zahrávané a v podstatě po každém mohl padnout gól. Povedlo se to až při posledním, kdy se ve skrumáži nejlépe zorientoval domácí Horešovský a srovnal na 1:1. Kalich hořkosti si Jičín musel vypít až do dna v 87.minutě, kdy domácí definitivně otočili skóre. K přímému kopu se postavil domácí Víšek a poslal míč do sítě. Domácí Rudník tak potřetí za sebou bodoval a Jičín dlouho rozdýchával krutou porážku.



Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Rudník - trenér Pavel Cerman: V prvním poločase hrálo naše mužstvo výborný fotbal, ale nedokázalo proměnit i ty nejvyloženější šance. Ve druhém poločase byli naopak aktivnější hosté, kteří se prosadili i brankově. V závěru utkání, ale naše mužstvo neskutečně zabojovalo a drtivým tlakem rozhodlo o zaslouženém vítězství.

SK Jičín B
Jičín - asistent trenéra Roman Mikolášek: Celý první poločas se odehrál v režii domácích. Byli fotbalovější, ale vyložené šance si nevytvářely. Druhý poločas naše mužstvo zahájilo aktivně a vytvářelo si jednu šanci za druhou. Bohužel, dokázali jsme z nich vytěžit pouze jednu branku, což se nakonec ukázalo jako málo. V závěru jsme se nevyvarovali chyb a soupeř toho dokonale využil. Po dvou standardkách otočil skóre ve svůj prospěch.

Sestavy


TJ Rudník
M. Vachek [-] - D. Čáp [-] (90. J. Pecold [-] ) , M. Zeman [-] (76. T. Horešovský [-] ) , M. Kučeravý [-] (67. J. Sucháň [-] ) , L. Etflaiš [-] , T. Václavík [-] , L. Kment [-] (46. M. Hloušek [-] ) , J. Víšek [-] , J. Štemberka [-] , P. Beláň [-] , P. Knap [-] (89. T. Svoboda [-] )

SK Jičín B
J. Čeřovský [-] - J. Krykorka [-] , M. Jeník [-] , D. Malý [-] - J. Nálevka [-] , M. Kirschner [-] , M. Srb [-] - J. Míka [-] - J. Veg [-] (46. J. Drusan [-] ) , P. Horáček [-] , M. Douša [-] (55. V. Horáček [-] )

ŽK: 40. P. Beláň , 74. J. Sucháň , 89. D. Čáp - 25. D. Malý , 68. M. Kirschner , 68. M. Jeník .
Hráči zápasu: J. Víšek , T. Horešovský - P. Horáček .
Místo: Rudník. Rozhodčí: Kudláček Milan - MUCHA Tomáš, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.