Hostinné vyhrálo nečekaně v Žacléři


Branky


23. D. Polák (vl.) - 60. T. Maličký , 74. T. Maličký
0

V této skupině opravdu nezáleží na kterém místě je zrovna daný tým, ale jakou má momentální formu. Všechny zápasy v této skupině jsou vyrovnané až do konce a málokdy se stane, aby byl rozdíl ve skóre vícebrankový. Po tomto zápase si Žacléř situaci docela zkomplikoval a o jeho dalším působení hodně napoví jeho středeční dohrávka v Rudníku. Hostinné se usadilo na nadějné druhé pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase lepší hosté, ale vyhráli ho domácí

Žacléř v tomto zápase nepotvrdil pověst týmu, který bojuje za každých okolností, a i když se nedaří střelecky, tak jeho hráči šli pokaždé tvrdě za vítězstvím. V tomto zápase byli domácí hráči u všeho pomalejší, hráli bez nadšení, jakoby jim chyběla motivace. Přitom právě v těchto závěrečných kolech bude rozhodovat hlavně srdíčko a zápal do hry. Domácí tým se sice ujal vedení v 23.minutě, ale bylo to po vlastním gólu hostujícího Poláka. Až do konce prvního poločasu se oba týmy snažili s výsledkem něco udělat, ale skóre se již nezměnilo. První poločas sice vyhráli domácí, ale hosté věděli, že v dnešním zápase mají k bodům velice blízko.

V druhém poločase předvedlo Hostinné dokonalý obrat

Do druhého poločasu vstoupilo Hostinné s úmyslem minimálně srovnat stav utkání. Hra byla hodně neurovnaná a tento zápas nám moc fotbalové krásy nepřinesl. Hosté byli přece jenom živější. Po hodině hry se Hostinnému konečně podařilo vyrovnat. David Kracík našel přihrávkou před velké vápno nabíhajícího Tomáše Maličkého, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě, až se míč zatřepetal v síti domácí brány. Bylo srovnáno a hosté ucítili šanci na otočení zápasu. Čtvrt hodiny před koncem zápasu se míče ujal opět hostující Maličký a prokličkoval se s ním až do vápna. Tam poslal nekompromisní střelu, která se odrazila od břevna za záda bezmocného gólmana Volhejna. Hosté se ujali vedení 1:2, které až do konce zápasu nepustili.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Žacléř
Spolupracovník redakce Jiří Popelka: Po velmi špatném výkonu jsme doma prohráli s Hostinným. Více k tomu není co dodat. Možnost "postupu do první čtyřky" je tak pro nás pouze otázka teorie. Bohužel, chleba dražší snad nebude, levnější určitě ne. Ve středu zajíždíme do Rudníku na dohrávku, kde se rozhodne o našem osudu.

TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Přestože jsme v zápase měli mírnou územní převahu, vlastním gólem jsme poslali Baník do vedení. Rychlým napadáním rozehrávky jsme dokázali eliminovat část domácí útočné snahy. Z několika pěkných šancí se nakonec dvě gólově ujaly a zápas jsme zaslouženě vyhráli.

Místo: Žacléř. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Šlezingr Lukáš - SVOBODA Radek, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.