V krátkém sledu se nedohrály dva zápasy kvůli vážným zraněním hráčů

0

Bohužel, i takové věci fotbal přináší - zranění hráčů. 

Kvůli zranění se nedohrál 1. května duel Rajhradic s Ráječkem v Krajském přeboru Jihomoravského kraje. Už v 6. minutě se při odkopu podlomila noha Davidu Bartošovi a zůstal ležet na hrací ploše. Vzhledem k závažnosti zranění byla přivolána hlavním pořadatelem záchranná služba, s ošetřením komplikované zlomeniny čekali ostatní aktéři právě na profesionální záchranáře. Otřesení hosté už po tomto incidentu neměli nejmenší chuť v zápase pokračovat a zápas byl ukončen. Domácí oproti tomu chtěli v utkání pokračovat, domluvit se na náhradním termínu se tak mužstvům nepodařilo.

 

K dalšímu závažnému zranění došlo o uplynulém víkendu na hřišti Kolodějí v zápase Stodůlkami B (OP Praha). V závěru poločasu se srazili ve výskoku hlavami domácí Damborský s brankářem Stodůlek Altmanem. Zatímco domácí hráč si ze střetu hlubokou tržnou ránu na čele a pochroumaná žebra, brankář utrpěl zranění čelisti včetně ztráty zubů. Oba hráči byli převezeni do nemocnice. Vedoucí obou celků se domluvili na předčasném ukončení zápasu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou