3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice získaly důležité tři body


Branky


15

Vávrovice po první půli vedly o jednu branku. Na začátku druhé ještě vedení navýšily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o jednu branku

Vávrovice doma přivítaly na svém trávníku mužstvo z Kozmic. Úvod zápasu patřil domácí družině, když nedorozumění hostující brankáře Lýka se stoperem Dihelem využil Mrusek a zkušeně umístil balon do odkryté sítě – 1:0. V desáté minutě to už mohlo být o dvě branky, když závar při závaru v pokutovém území hostů se míč odrazil ke Štencelovi, jenž rozezvučel tyčku. Po čtvrthodině hry se utkání začalo vyrovnávat. Hostující Galdia pálil nad. Těsně vedle střílel i hostující kapitán Remeš.  Ve 20. minutě vybojoval Kolondra faul a Remeš nachytal domácí obranu nepřipravenou, když kopl míč z přímého kopu, aniž by čekal na hvízdnutí hlavního rozhodčího a vsítil podobný gól jako Gluščevič Skopje – 1:1. Vávrovice ale šly okamžitě zpátky do vedení, když Schoppik poslal balon do běhu Chryczykovi, jenž poslal pas po zemi přesně na Mruska, jenž pohodlně zavěsil – 2:1. Ve 30. minutě minula jen těsně hlavička Kolondry domácí tyčku. Ve zbytku poločasu se už nic podstatného nestalo.

Vávrovice skóre navýšily

Úvod druh části opět patřil Vávrovicím. V 51. minutě vystřelil Chryczyk těsně vedle hostující brány. Za dvě minuty pak poslal Václav Pchálek míč na rozběhnutého Chryczyka, který přehodil brankáře Lýka – 3:1. Od 70. minuty začali hosté lépe kombinovat. Do šance se dostával Gai, ale střílel nad domácí bránu. Pak Kozmice zahrávaly několik rohů, ty ale domácí obrana dokázala odvrátit. Vávrovice se pak připomenuly střelou Zyguly, která mířila do břevna. Na druhé straně uvolnil střídající Kozák Tesku, ale ten nastřelil jen domácí obranu. V závěru si už domácí tři body pohlídali.

 

Příští kolo jedou Vávrovice do Štítiny. Kozmice budou hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Pro nás velmi důležitá výhra v naší situaci. Byli jsme lepším týmem v poměru 60 ku 40, a myslím si, že tři body jsou zasloužené.

TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (hrající trenér): Bohužel jsme měli velkou marodku, kdy nám chyběli čtyři hráči základní sestavy, což se projevilo na kvalitě naší hry. V prvním poločase na nás soupeř nabehl a udělal si dostatečný náskok, který pak udržel. Líbila se mi od nás pasáž od 70. minuty, kdy jsme měli hráli technicky a měli míč pod kontrolou.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
V. Papež [-] - T. Šenk [-] , J. Morbitzer [-] (70. M. Klein [-] ) , O. Levák [-] - T. Štencel [-] (65. M. Zygula [-] ) , V. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] (76. D. Binar [-] ) , M. Schoppik [-] - J. Chryczyk [-] , F. Mrusek [-] (87. P. Kořínek [-] )

TJ Sokol Kozmice B
M. Lýko [-] - M. Daněk [-] , T. Gai [-] (82. J. Otipka [-] ) , J. Galdia [-] (76. J. Kozák [-] ) , T. Teska [-] , J. Holeček [-] , V. Blokesch [-] (60. O. Šrámek [-] ) , J. Kolondra [-] , A. Miketta [-] , A. Dihel [-] , M. Remeš [-]

ŽK: 59. J. Morisch , 69. V. Pchálek , 79. T. Šenk - 31. J. Holeček .
Hráči zápasu: J. Morisch - J. Kolondra .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HAAS Adam - NEVŘELA Jan, RICHLÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jakub Šrom
Tip experta: výhra hostů

Z mého pohledu strašně zajímavé utkání, protože Vávrovice mají strašně nevyrovnané výsledky poslední dobou, což je dáno tím, jak se na zápas sejdou. Kozmice jsou dle mě závislé na hráčích áčka, takže nedokáži posoudit, kdy hraje jejich áčko. U tohoto zápasu bych dal favorita, když jsem viděl výsledky Vávrovic, tak bych si tipl na výhru Kozmic 0:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích