0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:15

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov po dvou těsných prohrách zvítězil, odnesla to Tlučná


Branky


31

Tlučná se trápí. V prvních dvou jarních kolech inkasovali devět gólů, sami zapsali pouze jednu branku. Nelichotvé skóre si nevylepšili ani v zápase s Tlumačovem. Ten vstřelil tři góly, Tlučná naopak na jarní domácí trefu čeká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do sestavy Tlumačova se vrátila legenda - zkušený obránce Michal Tesař. A byl to on, kdo již v 6. minutě otevřel po standardní situaci skóre. Jinak to ale od Tlumačova nebylo ideální. Nekvalita v ofenzivní části Tlučné ale zapřičila to, že dlouho paltil stav 0:1. Změnil to až Lukáš Korelus, který chvíli před poločasem navýšil znovu po standardní situaci skóre na 0:2 z pohledu domácích. Tímto výsledkem také úvodní dějství skončilo.

 

Csaplárova past by trápící se Tlučné vytrhla trn z paty. To by byl ale fotbal příliš jednoduchý. Byl to naopak Tlumačov, kterému se druhá půle povedla a domácí takřka k ničemu nepustili. Dvougólové vedení si hosté zkušeně hlídali, na hřišti plnili vše, co měli a poměrně bez problémů si došli pro tři body. Skóre ještě v závěru upravil dalekonosnou střelou střídajícího Tadeáše Frčka, a hosté si tak odvezli všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Michal Vašák, trenér: Do zápasu jsme šli s vědomím, že nás nečeká nic jednoduchého. Věděli jsme, že Tlumačov přes zimu posílil, což se v zápase potvrdilo. Upozorňovali jsme kluky na dobré standardní situace soupeře - bohužel jsme hned na začátku z jedné hned inkasovali a pak těsně před poločasem z druhé. Ve druhém poločase jsme se s tím něco snažili udělat, ale soupeř hrál zkušeně a pohlídal si nás. Když jsme to pak otevřeli, tak udeřil potřetí. My jsme opět neprokázali moc kvality v útočné fázi, hrozně se na gól nadřeme a když gól nevstřelíme, tak vyhrát nemůžeme. Nemůžu říct, že by kluci nebojovali, ale prostě nám chyběla kvalita v útočné fázi. Zasloužené vítězství Tlumačova.

TJ Start Tlumačov
Tomáš Korelus, trenér: Po dvou úvodních prohrách, jsme zajížděli na půdu Tlučné. Čekal nás neskutečný pažit, kterých jsem ani v divizi neviděl moc a byli jsme si vědomi, že pokud chceme bojovat o udržení v soutěži, musíme zde vyhrát. Do utkání jsem mohl využít legendu Michala Tesaře a hned v 6. Minutě rozvlnil síť, čímž nám hodně pomohl k uklidnění. Bohužel první půle nám nevyšla herně úplně ideálně, ale díky brance L. Koreluse, jsme šli do šatny za stavu 0:2 pro nás. Bylo potřeba něco změnit do druhé půle a nutno říci, že nám druhá půle vyšla už takticky lépe, ke konci jsme zvýšili na 0:3 díky Frčkovo střele z půlky hřiště a poprvé se nám podařilo vyhrát. Výhra mě fakt těší, čeká nás teď hodně těžký měsíc vzhledem k losu a tohle nám opravdu pomůže psychicky. Ale ačkoliv výsledek mluví jednoznačně, nutno říci, že musíme hodně věcí zlepšit, jinak příště to na body stačit nemusí.



Sestavy


TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - S. Škoda [-] , P. Hiťha [-] , A. Houdek [-] (64. L. Kouřil [-] ) , O. Šafránek [-] , J. Sadílek [-] , M. Stehlík [-] , J. Folk [-] (46. M. Krbeček [-] ) , F. Veselý [-] , R. Novák [-] , M. Škoda [-] (46. P. Soukup [-] )

TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - J. Korelus [-] (60. T. Šindelář [-] ) , T. Petr [-] , R. Šindelář [-] , V. Jansa [-] , M. Schneider [-] , L. Korelus [-] , . Tran [-] (81. T. Frček [-] ) , M. Tesař [-] (70. K. Hamor [-] ) , T. Korelus [-] , F. Šinál [-] (46. O. Sladký [-] )

ŽK: 45. M. Škoda , 54. S. Škoda - 36. M. Tesař .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - KULHÁNEK Milan, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra hostů

Dle dosavadních výsledků více věřím hostům. Tlučné nebude sedět herní styl Tlumačova, který zaznamená první jarní vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích