Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorov zdemoloval prachatickou rezervu sedmi góly


Branky


3. R. Tomek , 37. J. Funda , 45. R. Tomek , 53. J. Varyš , 57. M. Färber , 76. B. Begiri , 90. J. Varyš - 3. T. Balica , 71. T. Balica
24

Po nečekané porážce v Netolicích se chtěl Bavorov předvést před domácími fanoušky. V sobotu totiž dorazil na Sokol prachatický Tatran. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní góly

Kdo nestihl úvod utkání, mohl pouze litovat. Hráči obou týmů odstartovali gólové hody už po třech minutách utkání, kdy se nejprve prosadil za domácí Rostislav Tomek, hosté ovšem stihli v téže minutě vyrovnat zásluhou Tomáše Balici. Brankové šance nadále přicházely, na další gól si však fanoušci museli počkat až do 37. minuty. V ní se míč dostal k nohám Jiřího Fundy, který na nic nečekal a z hranice pětadvaceti metrů poslal na prachatickou branku nechytatelný projektil, který brankář Prihara pouze vytahoval ze sítě. Jednobrankový náskok navíc dokázal Bavorov navýšit v samotném závěru poločasu, kdy se podruhé v utkání prosadil Rostislav Tomek. Hosté se domáhali ofsajdu, branka však byla uznána a Bavorov tak po prvním poločase vedl nad Tatranem 3:1.

Devět branek

Tatran se však nevzdával a do druhého poločasu vstoupil povedeným tlakem. Domácí obrana ovšem odolala a v 53. minutě přidal čtvrtou branku střídající Jakub Varyš a bylo po zápase. Tatran už se na protiofenzivu nezmohl a na druhé straně přidali domácí ještě tři branky. Postupně se prosadil Miroslav Färber, střídající Besim Begiri a poslední domácí branku přidal v 90. minutě Jakub Varyš, který se prosadil podruhé v utkání. Na druhé straně se prosadil podruhé také Tomáš Balica v 71. minutě, a tak se nakonec diváci dočkali v Bavorově devíti branek.

Domácí tak nakonec zvítězili nad rezervou Prachatic poměrem 7:2 a upevnili si první místo v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bavorov
FB Sokol Bavorov: Musím uznat, že výsledek neodpovídá tomu co se dělo na hřišti. Velmi vlažný první poločas zachránili dvě krásné branky Tomka a Fundy. Druhý poločas se vezl ve stejném duchu. Musím pochválit kluky z Prachatic, kteří přijeli s velice omlazenou sestavou a předvedli sympatický výkon.

FK Tatran Prachatice B
Josef Hopfinger - trenér: Do Bavorova jsme jeli s tím, že si chceme napravit výkon z předchozího utkání. Výkon kluků byl mnohem lepší, nicméně klíčové momenty utkání jsme nezvládli a proto ten výsledek vypadá takhle hrozivě. Za stavu 1:1 trefil Jirka Funda nádhernou střelou z 25 metrů horní růžek naší branky, následně jsme dostali branku z 2 metrového offsidu přímo do šatny. Do utkání jsme se mohli vrátit ještě v první pětiminutovce druhé půle, kdy jsme měli tři velké šance, které jsme nedokázali proměnit. Následně vstřelil z brejku Bavorov čtvrtou branku a bylo po zápase. Domácí byli extrémně produktivní a my bohužel jak v obranném, tak útočném vápně, slabší. Za kluky mě konečný výsledek mrzí, jelikož za to úsilí, které do utkání vložili si podobný výsledek nezasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - M. Polanský [-] , R. Funda [-] , P. Krejčí [-] (30. D. Folta [-] ) , R. Tomek [-] , D. Šuba [-] , R. Oláh [-] (50. J. Varyš [-] ) , D. Roučka [-] (67. P. Štěch [-] ) , V. Funda [-] , J. Funda [-] (59. B. Slavík [-] ) , M. Färber [-] (59. B. Begiri [-] )

FK Tatran Prachatice B
J. Prihara [-] - M. Grametbauer [-] (46. T. Kojan [-] ) , J. Hrbek [-] , J. Tesárek [-] (75. D. Kukačka [-] ) , M. Trost [-] , P. Miesbauer [-] (60. V. Mikulášek [-] ) , F. Toušek [-] , A. Břicháček [-] (46. A. Vlk [-] ) , T. Balica [-] , F. Kolda [-] , M. Gramblička [-]

ŽK: 81. R. Tomek - 31. F. Kolda .
Hráči zápasu: R. Tomek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - MIKYSKA Jaroslav, RABA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Křenek
Tip experta: výhra domácích

Domácí budou chtít odčinit kolaps z Netolic a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí favorit získá tři body

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza