1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Pečky i v deseti odvezly ze Štítar všechny tři body!


Branky


15

Oslabené Štítary doma přivítaly zkušený výběr Červených Peček. Domácí se nemohli opřít o bratrské duo Umanů — nejlepší střelec Samuel a levonohý kouzelník Benjamin znatelně chyběli ofenzivě Štítar. Tým trenéra Křeliny přijel s výbornou taktikou, na kterou domácí nedokázali najít odpověď. Ačkoliv hráli Červené Pečky ve druhém poločase v deseti hráčích — zvládly utkání a odvážejí si důležité tři body v boji o setrvání v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pevná defenziva

Domácí trenér Jakub Stach reagoval na absenci klíčových hráčů vysunutím kapitána Miškovského pod útočníky, avšak tento tah se nesetkal s přílišným úspěchem, běhavý středopolař totiž výrazně chyběl ve výstavbě hry od stoperů a celá domácí hra tím trpěla. 

 

 

Ani hostující trenér Křelina neměl před utkáním nějak zvláště lehkou hlavu při volbě sestavy — do Štítar totiž přijel pouze v jedenácti hráčích, bez možnosti střídat.

 

 

Defenzivní taktika, kterážto spoléhala na rychlé protiútoky nakonec fungovala Červeným Pečkám skvěle. Kulhánkovy divizní zkušenosti ve středu pole a nesmírná rychlost Hradílka na hrotu útoku generovala v první půli nespočet šancí. Jednu takovou pěkně trefil právě Hradílek a hosté tak rázem vedli od 36. minuty.

 

 

Domácí nedokázali kontrovat žádnou výraznější šancí a tak skončil první poločas 0:1 z pohledu domácích mladíků.

Červená

Druhý poločas nabídl hned o začátku podobný průběh — domácí nedokázali příliš ohrozit brankáře Svobodu v hostující bráně, naopak Červené Pečky opět hrozili v podobě Hradílka na hrotu. Právě Hradílek šel, dle slov hrajícího trenéra Křeliny, zhruba šestkrát sám na Lepšího, bohužel pro hosty neproměnil. Úspěšnější byl až v 57. minutě jeho spoluhráč Kulhánek, který navýšil skóre již na 2:0.

 

 

Domácí se dokázali nadechnout k ofenzivě jen prostřednictvím standardních situací, ze hry se Štítarům vyloženě nedařilo.

 

 

Jednu z standardních situací dokázal v 65. minutě využít domácí stoper Machurka, přezdívaný Camil, a zvedl koutky jinak zachmuřeného trenéra Štítar Jakub Stacha.

 

 

To bylo z ofenzivy domácích všechno. Posledním důležitým momentem utkání byla druhá žlutá karta pro hostujícího Kulhánka, která však v tlak Štítar nevyústila. Červené Pečky si tak ze Štítar odvezly všechny tři body za výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Ve výrazně oslabené sestavě jsme nestačili na Červené Pečky. Chyběla nám útočná kvalita na dobře bránícího soupeře. Největším naším problémem je ale v tuto chvíli katastrofální stav hřiště, který znemožňuje jakýkoliv kombinační fotbal. My chceme hrát technický fotbal,ale to je,bohužel, na tomhle terénu zcela nemožné. Musíme se z toho oklepat a pokusit se bodovat v dalších zápasech.

FK Červené Pečky
Hrající trenér Lukáš Křelina: Před zápasem jsme měli problémy se sestavou, tudíž jsme museli utkání odehrát bez střídání. Jeli jsme k našemu oblíbenému soupeři, který na nás neumí. První půli jsme měli zápas pod kontrolou a domácí jsme nepustili vůbec k ničemu. Navíc jsme vstřelili pěknou branku. Ve druhé půli jsme navýšili na 0:2 a poté, co jsme nedali, je až k neuvěření. Hradílek šel snad 6x sám na brankáře. Domácí nam hrozili pouze ze standardních situací a z jedné z nich snížili na 1:2. V 75. minutě dostal Kulhánek druhou žlutou kartu a dohrávali jsme v 10. Domácí se ani do žádného tlaku nedostali a my v pohode odvážíme 3 důležité body. Utkání skvěle odřídil hlavní rozhodčí Dvořák. Musíme teď 3 body doma potvrdit s Kouřimí.



Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] , A. Machurka [-] , L. Jedlička [-] , O. Nejman [-] (69. M. Lepší [-] ) , J. Vlášek [-] (69. M. Jandák [-] ) , F. Jonáš [-] , P. Pýcha [-] , Š. Růžička [-] , K. Machurka [-]

FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - M. Hejduk [-] , Z. Bulíř [-] , L. Chábera [-] , M. Zuza [-] - J. Krupička [-] , J. Kulhánek [-] , M. Rauch [-] , M. Mommers [-] - J. Hradílek [-] , L. Křelina [-]

ŽK: 75. L. Jedlička , 84. Š. Růžička , 88. M. Lepší - 52. J. Kulhánek , 68. J. Hradílek , 75. M. Hejduk , 82. L. Křelina . ČK: 85. J. Kulhánek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - POLÁK Jakub (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jonathan Mensatoris

Expert: Jakub Brdíčko
Tip experta: výhra domácích

Stachovi mladíci porazí zkušené Červené Pečky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích