0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Taktické šachy s tříbodovým rozuzlením pro Zásmuky! Rozhodl Pavlík


Branky


11

Vyrovnané utkání plné šancí, jen poněkud strohé na góly — to byl zápas Polep s hostujícím výběrem Zásmuk, momentálně vedoucím celkem soutěže. Zdecimovaná sestava domácích dlouho odolávala náporu zkušených hráčů trenéra Jindry, ba dokonce sama vyrážela na ofenzivní výpady, ale nakonec našel recept hostující útočník Pavlík a rozhodl utkání ve prospěch lídra soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance, tyčky

Vhled do utkání nám nabídne autentický report z dílny domácího trenéra Ondry Dvořáka.

 

 

 

Do Polepské údolí tentokrát přicestoval první celek tabulky - Zásmuky, což se zdálo jako obzvláště tvrdý oříšek v rámci naší krize zranění, kdy jsme opět jen díky obětavosti některých hráčů dali dohromady kompletní 11. Do zápasu jsme šli velice obezřetní, proti takto kvalitnímu soupeři jsme si nemohli dovolit chybovat. Od začátku zápasu jsme skvěle plnili taktický plán, dařilo se nám hodně držet míč a soupeři se vůbec nedařilo napadat naší rozehrávku. Během první půle jsme měli dokonce 2 tutovky, ale bohužel jedna skončila jen na tyči a druhá těsně nad břevnem. 

 

 

 

Pavlík hrdinou

Do druhé půle jsme taktický záměr v podstatě neměnili, naše hra poměrně dobře fungovala a cítili jsme velkou šanci bodovat. Během druhé půle jsme bohužel znovu zahodili dvě tutovky při hlavičce do odkryté branky v malém vápně a pak přímo tváří v tvář gólmanovi, pohořeli jsme zkrátka na produktivitě. Soupeře poslal do vedení zkušený Pavlík, když se po centru hlavou nemýlil a překonal tradičně výborného Bartáka. Kanonýr hostí Pavlík měl šanci vedení navýšit i z penalty, kterou mu tentokrát fantasticky zamítl brankář Ondra Barták. Skóre se už do konce zápasu neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Polepy
Trenér Ondřej Dvořák: .I v extrémním personálním oslabení jsme předvedli velmi dobrý výkon s fantastickým nasazením, na kluky jsem za tenhle zápas fakt pyšnej. Vzadu jsme udělali minimum chyb, ale soupeř i přesto dokázal jednu z nich potrestat a na druhé straně nás naopak produktivita zklamala, ale ve velice těžké situaci kluci ukázali charakter a toho si nesmírně vážím. Pozitivní také je to, že se zdravotní stav některých členů marodky zlepšuje a budou (doufejme) moct brzy nastoupit. Divákům děkujeme za podporu, i přes bodový nezisk v tomto zápase věřím, že jsme je nezklamali a věřím, že nás budou hnát i příští týden během derby v Červených Pečkách.

TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Domácí se na nás dobře připravili. Hráli s nasazením ze zabezpečené obrany a čekali na své příležitosti. Naštěstí pro nás nedokázali své tři velké šance proměnit a tak utkání rozhodla jediná branka Pavlíka, kterého našel přesným centrem Lindner. Pojistku jsme mohli přidat z penalty po faulu na Pechara. Barták, který držel domácí celý zápas ve hře, penaltu chytil, a tak se o těsný výsledek bojovalo do posledních minut. Nebyl to od nás optimální výkon, ale bereme tři body z venkovního utkání. Ted už musíme koukat na další utkání, kdy za týden hostíme Libodřice.



Sestavy


TJ Polepy
O. Barták [-] - J. Novotný [-] , Š. Jindra [-] , V. Kočí [-] , O. Doležal [-] , T. Hynek [-] , L. Kmoch [-] , D. Pych [-] , O. Richter [-] , M. Kovařík [-] , M. Kvasil [-]

TJ Sokol Zásmuky
Č. Hurt [-] - P. Pavlík [-] , M. Bellada [-] , L. Sobotka [-] (11. D. Bárta [-] ) , R. Zimmermann [-] , J. Pechar [-] , O. Jahoda [-] (90. J. Svoboda [-] ) , P. Bárta [-] , M. Kraus [-] , J. Lindner [-] , M. Čapek [-]

ŽK: 87. T. Hynek - 90. R. Zimmermann .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - SOKOL Petr (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jonathan Mensatoris

Expert: Michal Hervert
Tip experta: výhra hostů

V minulém kole se Polepy potýkaly s personálními problémy kvůli mnoha zraněním, Zásmuky proti tomu na jaře zatím neprohrály a jdou si za postupem do 1.B třídy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů