Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany s novým trenérem zvítězily, odnesl to nováček ze Slovanu


Branky


24

Chlumčany se role nováčka v minulé sezóně zhostili na výbornou. Podobný příběh by určitě rádi napodobili na Slovanu. První zápas se ale týmu ze Skvrňan přiliš nepovedl a z Chlumčan odjel bez jediného bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl jasně v režii domácích fotbalistů, kteří hosty k ničemu nepouštěli a navíc se po parádní trefě ze střední vzdálenosti dostali do vedení. Autorem prvního gólu chlumčanské Keramiky v této sezóně byl Michal Němeček. Hosté spíše bránili, vyčkávali a spoléhali na brejkové situace. Některé z nich neměli ke gólu příliš daleko, brankář Hlůžek zůstal ale po prvních 45 minutách nepřekonaný.

 

 

 

Vstup do druhého poločasu se nesl v obdobném duchu jako celý první. Domácí byli opět lepším týmem na hřišti a brzy se dostavila další branka. Po rohovém kopu na 2:0 zvyšoval opět Michal Němeček, který zužitkoval skvělé sklepnutí spoluhráče Nohavy. Domácí se ale z dvoubrankového náskoku neradovali příliš dlouho. V 55. minutě se po chybě v rozehrávce Keramiky a následné pěkné akci prosadil Jakub Čarda a bylo sníženo. Jak rychle ale hosté snížili, tak ještě rychleji přišla gólová odpověď domácích. V 58. minutě využil rychle vhozeného autu Pavel Šimána, který tak vrátil domácím dvougólový náskok. Další gól už v Chlumčanech nepadl, a tak nováček ze Slovanu odchází z prvního zápasu bez bodů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Jan Havlík, hráč: První zápas sezóny nás čekal v domácím prostředí proti nám neznámému soupeři SK Slovan Plzeň. V kádru máme drobné změny včetně výměny trenéra, a tak jsme chtěli vstoupit do nové sezóny ziskem 3 bodů, což se nám nakonec povedlo. V prvním poločase soupeř bránil na vlastní polovině a vyčkával na brejky, z kterých nejvíce hrozil. První gól naštěstí padl brzy, kdy Michal Němeček napřáhl 5 metrů za vápnem a nádhernou střelou do šibenice nedal gólmanovi šanci. V první půli jsme měli ještě několik slibných šancí, ale nic neskončilo v bráně soupeře, a tak jsme šli do kabin s jednogólovým vedením. Ve druhé půli jsme nechtěli nechat nic náhodě a přidat na vedení. To se nám povedlo hned z kraje poločasu, kdy po přetaženém centru krásně vrátil balón před bránu Lukáš Nohava a Michal Němeček se tentokrát hlavou opět nemýlil. Zápas jsme si tak trochu zkomplikovali sami, kdy soupeř snížil vedení po naší chybě v rozehrávce. Naštěstí jsme nesklopili hlavy a soupeři téměř okamžitě odpověděli po rychle vhozeném autu proběhl obranou soupeře Pavel Šimána a uklidil míč k tyči. Ke konci zápasu převládali prvky spíše z frustrace, ke kterým se nechci vracet. Pro nás jsou podstatné 3 body a úspěšný vstup do nové sezóny.

SK SLOVAN Plzeň 1910
Patrik Matula, hráč: První poločas se nám nepodařilo zachytit tempo utkání a prvních 45 minut jsme se jen bránili. Čehož domácí využili nádhernou střelou do šibenice z 25 metrů. Do druhé poloviny jsme vstoupili také špatně a hned z rohu jsme inkasovali. Potom jsme konečně začali hrát taky a podařilo se nám po hezké akci snížit. Bohužel nám radost netrvala dlouho a znovu to bylo o 2 góly, což už si zkušeně hrající domácí pohlídali.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
P. Hlůžek [-] - V. Smola [-] (75. D. Tomíšek [-] ) , L. Nohava [-] (83. T. Hrdlička [-] ) , P. Šimána [-] , M. Němeček [-] , J. Hrdlička [-] , J. Potočník [-] (70. M. Kulhánek [-] ) , M. Vojáček [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , D. Štolle [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - P. Matula [-] , J. Čarda [-] (56. M. Pernt [-] ) , M. Koranda [-] (61. A. Žák [-] ) , D. Daniel [-] (56. P. Žíla [-] ) , D. Dergachov [-] , M. Cigler [-] , L. Král [-] , P. Fiala [-] , O. Žák [-] , J. Nosek [-]

ŽK: 55. J. Potočník - 60. L. Král , 67. P. Fiala , 88. A. Žák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Brůha Radek - PRESSL Václav, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Tomášek
Tip experta: výhra domácích

Pevně věřím, že to kluci zvládnou, a dokážou zvítězit!

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Košutka Plzeň | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích