3:3
(1:1)
47. T. Hirš
78. T. Hirš
92. R. Merta (vl.)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:3
(1:1)

 
47. T. Hirš
78. T. Hirš
92. R. Merta (vl.)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

03.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Palkovice v závěru ztratily dva body s favorizovanými Stachovicemi


Branky


16. L. Slanina , 55. J. Sedlák , 85. J. Vrtný - 47. T. Hirš , 78. T. Hirš , 92. R. Merta (vl.)
3

Stachovice se na půdě Palkovic snažily odtrhnout svému sokovi z Jeseníku ziskem tří bodů. Po hektickém závěru nakonec vezou alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli aktivnější, těsně před poločasem je ale potrestal Hirš

Do palovického areálu si v sobotu odpoledne našlo cestu zhruba 120 diváků. Ti mohli sledovat svižný nástup domcího mužstva, které během prvních deseti minut dostalo ke dvoum standardním situacím. Ani jednu však svěřenci Jaroslava Merty nedokázali využít. Hosté se k první vážnější situaci dostali v 10. minutě. S jejich střelou si ovšem palkovický gólman Smolík dokázal poradit. V 16. minutě už ale domácí vedli. Po nákopu dokázal Vrtný míč prodloužit hlavou za sebe k unikajícímu Lukáši Slaninovi, který si tváří v tvář s hostujícím brankářem Divínem poradil - 1:0. V následujících minutách palkovičtí pokračovali ve vytváření tlaku na soupeře. Ten hrozil, jak je u něj zvykem, především z rychlých protiútoků. Ve 42.minutě měli domácí další velkou šanci, když Slanina utekl po levé straně až k brankové čáře, centr však odvrátil jeden z hostujících obránců. Vše spělo k poločasovému jednobrankovému vedení Palkovic. V druhé minutě nastavení ovšem dokázal využít nedorozumění domácí obrany u rohového praporku Tomáš Hirš, který poté únikem do šestnáctky a následnou střelou srovnal gólový stav - 1:1. Sudí utkání Bystroňová tak ukončila první poločas za stavu 1:1.

Chyba domácí obrany v závěru utkání znamenala bod pro oba celky

Hra se v druhé půli ještě více zintenzivnila a přelévala ze strany na stranu. Hned z úvodu druhého dějství měli obrovskou šanci palkovičtí. Sedlák ovšem střelou ze dvanácti metrů trefil pouze hostujícího obránce. Domácí útočník si ale mohl vše vynahradit v 55. minutě, když střelou ze střední vzdálenosti Jakub Sedlák vymetl levou šibenici Divínovy klece - 2:1. Stachovičtí však na ofenzivní hru nerezignovali. Sporný verdikt sudí Bystroňové rezultoval v nařízení přímého volného kopu pro hostující tým. K tomu se opět postavil střelec první branky hostí Tomáš Hirš a svou šancí nepohrdnul - 2:2. Oba týmy se ale viditelně snažily zvrátit průběh zápasu na svou stranu. Domácí začali být po inkasovaném gólu opět aktivní a tento přístup se jim vyplatil. Nejprve sice své šance zazdili Vrtný, který svou střelou mířil těsně vedle, a Slanina, který svůj průnik zakončil pouze střelou k nohám Karla Divína, ale nakonec se první jmenovaný prosadil. V 85.minutě vyrazil prudkou střelu Jana Vrtného hostující obránce už zpoza brankové čáry a domácí tak opět vedli - 3:2. Když už se zdálo, že je o výsledku utkání rozhodnuto a palkovičtí si odnesou ze souboje tři body, přišla fatální chyba domácí obrany. Ve třetí minutě nastavení se v závěru již zoufalým Stachovicím podařilo nakopnout míč vstříc Smolíkově brance. Po dlouhém nákopu se ovšem nedohodli na tom, kdo bude míč hrát Roman Merta s brankářem Pavlem Smolíkem a první jmenovaný si srazil nešťastně míč o vlastní sítě - 3:3. Tímto výsledkem nakonec celý zápas také skončil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Palkovice
Pavel Šlosar, člen klubu: Oba fanouškovské tábory vytvořili utkání velmi dobrou diváckou kulisu a přispěli tak k jeho výborné úrovni. Bylo se opravdu na co dívat. Utkání skončilo nakonec asi zaslouženou remízou. Zajímavostí utkání bylo, že všechny tři gól hostů padly po hrubých herních chybách palkovických fotbalistů. V útočné činnosti a v počtu vstřelených branek jsou Palkovice na 4.místě tabulky, doma nastřílely v dosavadních 12 zápasech už 37 branek. I přes neúplnou sestavu (chyběl stoper Farský), odehráli domácí výborné utkání. Znovu se potvrdilo, že do Palkovic se nejezdí pro body a že i nejlepší mužstva tabulky tady nedostanou nic zadarmo. (zdroj: fkpalkovice.wixsite.com)


Sestavy


TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] - P. Kocich [-] (63. J. Ryška [-] ) - A. Kavka [-] , T. Neuwirth [-] , L. Slanina [-] , Z. Sedlák [-] , J. Vrtný [-] , D. Bača [-] , J. Sedlák [-] , P. Burda [-] (86. M. Závodný [-] ) , R. Merta [-]

TJ Slavia Stachovice
K. Divín [-] - J. Horák [-] , J. Šebesta [-] , T. Hirš [-] , R. Korček [-] , J. Čapka [-] , L. Vašina [-] , Š. Růčka [-] , J. Ševčík [-] (58. J. Hirš [-] ) , P. Halašta [-] (58. J. Vahala [-] ) , J. Vašek [-]

ŽK: 46. J. Sedlák , 75. Z. Sedlák - 71. L. Vašina , 92. J. Čapka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BYSTROŇOVÁ Eleanor - ČUBA Daniel, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Pálkovice hraji doma dobrý a hlavně útočný fotbal. Zde vidím vysoký výsledek s dobrým koncem pro domácí.

Tip experta: výhra domácích

Pálkovice hraji doma dobrý a hlavně útočný fotbal. Zde vidím vysoký výsledek s dobrým koncem pro domácí.