Hráč 5. kola Jan Vrtný: Když jsem dal pět branek naposledy, vysloužil jsem si rozhovor v Moravskoslezském deníku

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Jan Vrtný z Palkovic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. Co na něj říkáte?
Je to sice už pár kol, co jsem anketu vyhrál, ale když už jsem přihodil do fotbalové kasy, tak se trochu vyzpovídám. (smích) Určitě je to čest pro každého hráče, když tuto anketu vyhraje, tak samo jsem i já rád, že mě ostatní podpořili a přidali mi hlas. (úsměv)
Hráčem kola jste se stal po tom, co jste vstřelil pět branek Bašce. Už se Vám to někdy povedlo?
V mužské kategorii je to podruhé, naposledy v okresním přeboru, když jsem si poté vysloužil rozhovor pro Moravskoslezský deník. (smích)
Momentálně jste s Palkovicemi na třetím místě. Jste s umístěním spokojen?
Letos soutěž nemá jasného favorita, vrchní část tabulky je namačkaná a jsme samozřejmě rádi, že i my bojujeme o přední příčky.
Jaké jsou vlastně cíle Palkovic pro tuto sezónu?
Žádné cíle jsme si před sezónou nedávali. Já osobně chtěl zahrát právě tu vrchní polovinu tabulky, tak doufejme, že to tak bude. Možná menší cíl byl, abych skončil střelecký lépe než spoluhráč Jenda Fařoček, kdo by s ním pak vydržel (smích)
Máte v průběhu podzimu nějaký zápas, na který se speciálně těšíte? Jestli ano, tak proč?
Máme několik derbíček, pokud si mám vybrat, tak zápas s Fryčovicemi je taková třešnička, právě tam jsem s fotbalem začínal a většinu kluků tam znám (úsměv). Dokonce jsme takoví kamarádi, že za poslední 4 zápasy mezi sebou jsme se o body podělili. (smích)
Když jsme u těch fotbalových začátků, kdo Vás k fotbalu přivedl?
Začal jsem v 6 letech právě ve zmiňovaných Fryčovicích. Je to už „pár“ let, ale můj otec, byl ten, co mě nejvíce podporoval ve fotbale. (úsměv)
Prozraďte, jak vypadá pozápasová oslava v Palkovicích po vítězném zápase?
Dobrá otázka, škoda, že se nemůžu rozepsat nebo přidat nějaké video. (smích) Samozřejmě posezení, večere, „pár“ pivek a štamprlí k tomuto patří. Při dobré náladě pak přichází tanečky a někdy i trika dolů. (smích)
Co je Vaše civilní zaměstnání?
Pracuji jako obchodní zástupce v gastronomii (Gastro nápoje) a k tomu provozuji hospůdku u nás v Palkovicích právě na hřišti.
Kdybyste si mohl vybrat jednu z bývalých nebo současných fotbalových hvězd a přivést ji k vám do Palkovic, kdo by to byl?
Kdysi jsem měl v oblibě „starého“ Ronalda, poté Didiera Drogbu. Dnes se mi líbí styl hry Messiho. Ale do Palkovic bych nechtěl ani jednoho, bál bych se pak o místo. (smích)
Máte nějaké osobní nebo fotbalové cíle do budoucna? Jaké?
Poslední co jsem si přál, bylo postoupit v mužské kategorii, to jsem si už splnil. Samozřejmě by bylo krásné to někdy dokázat znovu, ale nevím, zda bych ještě ty oslavy přežil. (smích) Ale kvůli klukům se o to určitě porveme.
Děkuji za rozhovor. Chcete závěrem něco dodat?
Samozřejmě děkuji všem, kteří se podíleli na mém vítězství v této anketě. A závěrem snad už jen „PALKOOOOVICE, PALKOOOVICE, HEJA HEJA PALKOOOVICE“

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.