J. Kovačič 18.
J. Křehlík 45. (p.)
J. Dytrt 52.
T. Sládek 58. (vl.)
4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice porazily Smíchov a na jaře ještě neztratily


Branky


18. J. Kovačič , 45. J. Křehlík (p.) , 52. J. Dytrt , 58. T. Sládek (vl.)
19

Křimice se na jaře rozjely. Ze 3 zápasů měly 9 bodů a okupují přední příčky. Naopak Smíchov se střelecky trápí, což se samozřejmě odráží na bodových ziscích.  Pouhé 3 góly a 2 body ve 3 zápasech. V tomto utkání se ve finální fázi opět trápil a usnadnil tak soupeři z Křimic cestu ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První čtvrthodina patřila hostům, kteří hledali průnikovými přihrávkami křídelní hráče, kteří mělizaměstnatMoravce v domácí bráně. Opět, stejně jako ostatní týmy v předchozích kolech, ale narazily na pevnou defenzivu Křimic.

Po úvodním lehkém tlaku hostů se ozvaly také domácí Křimice. Po faulu na pravé straně nacentroval z přímého kopu Jakub Szedmák, Josef Kovačič zasáhl míč pouze temenem, gólman Smíchova si ale míč srazil za svá záda, a domací tak po 18 minutách vedli.

Smíchov se ale nevzdal a snažil se o rychlé vyrovnání. Všechny centrované míče a střely ale chytil brankář Moravec. Po půl hodině hry to byl právě Jiří Moravec, kdo podržel svůj tým důležitým zákrokem.

Na konci poločasu byl ve vápně poslán k zemi křimický Jiří Šmolc. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil Jakub Křehlík, který svým třetím gólem ve čtyřech zápasech na svůj tým nastražil Csaplárovu past.

 

Obrat se ale nekonal. Naopak. Sedm minut po začátku druhé půle se po brejkové situaci sraženou střelou prosadil Jan Dytrt a Křimice vedly už 3:0. Ačkoli se Smíchov snažil a leckdy měl ke gólu blízko, byli to stále Křimičtí, kdo dával góly. V 58. minutě si centr do vlastní sítě srazil stoper Tomáš Sládek, který po necelé hodině hry uzavřel gólový účet tohoto zápasu. Šance přibývaly na obou stranách. Křimice pátý gól nepřidaly a Smíchov si lámal zuby na skvělé chytajícím Moravcovi.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Už po vzájemném podzimním utkání jsem tvrdil, že Smíchov patří mezi nejlepší týmy s herním projevem a výstavbou hry. Což se také v zápase potvrdilo. Mají fotbalové hráče ve středu a rychlé hráče na stranách, s myšlenkou hrát vše fotbalově, opravdu dobrý soupeř. My jsme se na všechny výše uvedené aspekty poctivě připravili. Soupeři jsme znepříjemnili hlavně finální fázi, těžko se tak dostával do nějaké šance. Když už se soupeř dostal k nějakému centru či ohrožení branky, tak je zastavil dnes skvělý Jirka Moravec. Dnes vyhrálo zkušené, vyzrálejší mužstvo a tím jsme byli my. Uznávám, že jsme při vstřelených brankách měli štěstí, ale tomu štěstí jsme šli naproti našim přístupem a odhodláním. Za to patří všem hráčům velký dík! Závěrem bych chtěl vyzdvihnout výkon všech 3 rozhodčích, z jejich strany skvěle zvládnuté utkání, takhle by to mělo vypadat.

SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: 3 vlastní góly a penalta.. to asi mluví za vše. Teď se nám ale hlavně nedaří střelecky (na správnou branku). Musíme prostě dál pracovat, konečně to prolomit a rozjet ten válec.



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Grambal [-] (46. J. Vonášek [-] ) , J. Šmolc [-] (84. P. Havlíček [-] ) , J. Šváb [-] , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , L. Čejka [-] , M. Pinc [-] (79. J. Zapoměl [-] ) , J. Kovačič [-] (26. J. Dytrt [-] ) , V. Kuneš [-] (46. V. Sýkora [-] ) , J. Křehlík [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - D. Bešta [-] (75. D. Tobrman [-] ) , M. Fujan [-] , P. Konopík [-] (75. M. Kuráž [-] ) , T. Sládek [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-] , D. Kroc [-] (79. D. Titlbach [-] ) , J. Marek [-] (46. J. Louda [-] ) , J. Gruncl [-] (46. V. Duspiva [-] ) , J. Krčál [-]

ŽK: 81. J. Šváb .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - HAVRÁNEK Martin, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Tomášek
Tip experta: remíza

Křimice jsou zatím stoprocentní, a jsou určitě favority zápasu. Myslím si ale, že smíchovští hráči jim to nedají zadarmo, a zápas skončí 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích