M. Zeman 91.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 12:00

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství Dlouhého Újezdu se rozhodlo až v nastaveném čase


Branky


91. M. Zeman
17

Dlouhý Újezd přivítal v Tachově Horšovský Týn. Na umělé trávě to dlouho vypadalo na bezbrankovou remízu a po bodu pro každého ze zúčastněných. V samotném závěru ale domácí rozhodli a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas příliš vzruchu nenabídl. Jedinou větší šanci prvního dějství měl hostující Čižikov, kterého ale vychytal Hlůžek. Jinak oba gólmani nemuseli řešit nikterak složité situace, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Druhý poločas přiliš změn nenabídl. Zápas se odehrával v podobném duchu celou dobu a to i po 77. minutě, když domácí kapitán Martin Dvořák viděl druhou žlutou kartu. Horšovský Týn se stále tlačil dopředu a vytvářel si šance. Plody úsilí se ale nedostavili a hosty nakonec neproměněné šance mrzely. Už v nastaveném čase totiž rozhodl o osudu zápasu domácí Matěj Zeman, který napřáhl na hranici vápna a poslal Dlouhý Újezd do vedení 1:0. Tímto výsledkem také utkání skončilo.



Ohlasy k zápasu



FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Očekávali jsme utkani se spoustou tvrdých soubojů a to se také vyplnilo. Jedinou vyloženou šanci prvního poločasu jsme měli my, když se před domácím brankářem zjevil Čižikov, jeho střelu ale brankář konečky prstu vytěsnil na břevno. Jinak k vidění byly spíše náznaky šancí. My jsme se snažili o kombinační hru, soupeř spíše o dlouhé balony na křídelní hráče, i z toho pohledu bych řekl, ze jsme měli míč více na svých kopačkách my. Druhý poločas se odehrával v podobném stylu jako ten první a když v 77. minutě obdržel domácí kapitán druhou žlutou kartu a následně byl vyloučen, zabrali jsme ještě více, abychom soupeře zatlačili a vytvořili si šance. Pár šanci ke skórování se nám podařilo vytvořit, ale produktivní jsme nebyli. Naopak soupeř potrestal náš nedůraz ve vápně v poslední minutě, domácí Zeman se trefil krásně z hranice velkého vápna a nedal brankáři Strakovi žádnou šanci. Po smolné porážce se musíme oklepat a pokračovat v práci dál. Tabulka je extrémně našlapaná a my si nemůžeme dovolit více takových zápasů bez bodového zisku.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - R. Blatnický [-] , P. Hána [-] , R. Skopový [-] , J. Synek [-] , T. Janků [-] , M. Dvořák [-] , D. Marek [-] (55. D. Štrobl [-] ) , P. Földeši [-] , F. Pták [-] (38. V. Pešek [-] ) , M. Zeman [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Straka [-] - J. Malý [-] , M. Gregořica [-] , O. Sloup [-] , M. Šutek [-] , O. Chrž [-] , M. Jandík [-] (66. M. Nidl [-] ) , M. Mašek [-] , M. Falout [-] , J. Čižikov [-] , M. Bláha [-]

ŽK: 17. P. Hána , 17. P. Hlůžek , 24. M. Dvořák , 77. M. Havel - 42. M. Falout . ČK: 77. M. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - SIROVÝ Václav, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra hostů

Domácí Sparta je nepříjemný a důrazný soupeř. Hosté se naopak prezentují běhavým fotbalem a i to jim pomůže k těsnému vítezství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích