Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany vstřelily čtvrtinu svých gólů a po dlouhé době zvítězily


Branky


21
Dlouhý Újezd má za sebou náročné dny, kdy v pátek jel do Sušice, kde prohrál 0:4, v neděli pak vyzrál na Kaznějov výsledkem 4:2. Rokycany od konce záři nezvítězili. Tento zápas se jim ale nad míru vyvedl a po výhře 7:2 berou 3 body.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Rokycany dobře vstoupily do utkání a zásluhou Jiřího Drábka a přesné střele Lukáše Pergla ze střední vzdálenosti brzy vedly 2:0. Jinak Rokycanští spíše hru kontrolovali, Dlouhý Újezd těžil spíše z chyb soupeře a dostal si i do dvou slibných příležitostí. Ani jedna z nich ale neskončila gólem a první poločas tak zvládli lépe domácí fotbalisté výsledkem 2:0. Chvíli po poločase se trefil Lukáš Titl a skóre bylo už 3:0. Hostům se zásluhou Františka Ptáka podařilo snížit, za dvě minuty se ale znovu trefil Lukáš Titl a gólový náskok domácích byl znovu třígólový. Hattrick se rokycanskému útočníkovi povedlo dokonat možná rychleji než si představoval. Už po minutě ho našel před prázdnou bránou jeden ze spoluhráčů a Titl tak bez větších problémů přidal svou třetí branku v zápase. Domácí přidali ještě zásluhou střídajícího Michala Radošovského dvě branky, hosté v závěru snížili na 7:2, když se trefil Tomáš Janků. Tímto výsledkem zápas také skončil, a Rokycany tak po dlouhé době vítězí.


Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Nám se podařil dobrý vstup do utkání, kdy jsme dali dvě rychlé branky, čímž si myslím, že jsme se hodně uklidnili. První poločas jsme kontrolovali, soupeř hrozil spíš po našich chybách a ze standardních situací, kdy tam byly asi dvě situace za první poločas, které trochu zaváněly nebezpečím pro naší branku. Nám se podařilo hrát trpělivě, využívat hráče v křídlech tak, že jsme dokázali přecházet po stranách do dobrých kombinačních náběhů a de facto si připravovat hezké gólové šance z křídel. Do druhé půle jsme nic zásadního neměnili, opět jsme chtěli držet balón a hrát po křídlech. Ve druhém poločase se třikrát po sobě prosadil Titl a ten zápas rozhodnul. Potom ještě chtěl soupeř nějakou branku dát, takže to bylo posledních 20 minut takové hodně otevřené a ještě jsme dvě brejkové situace do otevřené obrany využili a dali jsme za mě hezké góly, které nám soupeř hodně usnadnil tím, že už byl hodně rozhozený a nedržel si podle mě žádné obranné pokyny a rozestavení.




Sestavy


FC Rokycany B
L. Růžička [-] - T. Pliml [-] , M. Kužma [-] (65. K. Bouše [-] ) , J. Drábek [-] , L. Pergl [-] (46. M. Radošovský [-] ) , J. Pliml [-] , M. Chmelíř [-] , L. Titl [-] (75. L. Motyčák [-] ) , J. Lev [-] , J. Bouda [-] , M. Drábek [-] (73. D. Kulle [-] )

TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - V. Kulíř [-] , L. Pernglan [-] (46. L. Zeman [-] ) , R. Blatnický [-] , M. Dvořák [-] , M. Havel [-] (8. T. Janků [-] ) , V. Pešek [-] , P. Földeši [-] , F. Pták [-] , M. Zeman [-] , L. Čížek [-] (80. J. Synek [-] )

ŽK: 82. D. Kulle - 90. T. Janků .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PAUR Roman - MOLEK Eduard, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Luboš Pernglau
Tip experta: výhra hostů

Sparta Dlouhý Újezd vyloupí Rokycany za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Dlouhý Újezd si v posledním zápase s Kaznějovem zvedl sebevědomí a to se jim do zápasu s Rokycany bude hodit. Rokycanům se v posledních zápasech nedaří a nebude tomu jinak ani toto kolo.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů