0:1
(0:1)
10. P. Macht
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 14:30

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí dobývali, ale nedobyli, Košutka ubránila hubený náskok a bere tři body


Branky


10. P. Macht
22

Sušice hostila v páteční dohrávce Spartu Dlouhý Újezd. Zápas zvládla, a vítězně se tak naladila na duel proti Košutce. Odpočatost nejspíše nebylo to, proč hosté zvítězili, každopádně téměř 80 minut trvající vedení 1:0 udrželi a odvážejí si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první šance se dostali domácí fotbalisté. Střela jednoho z domácích útočníků skončila těsně vedle pravé tyče. Za chvíli udeřili na druhé straně hosté. Dlouhý aut Jana Pekníka propadl až k Pavlu Machtovi, který střelou mezi nohy prostřelil gólmana a poslal hosty do vedení. Vstřelená branka hosty uklidnila, možna ale více než by si představovali. Iniciativu převzali domácí, kteří se dostávali do řady šancí. Dvakrát musel vytáhnout skvělý zákrok gólman Šatra, po rohu zvonila tyč, střela ze střední vzdálenosti v podání sušického kapitána Klímy orazítkovala tyč. Hosté přečkali talk bez inkasování a mohli zahrozit i do ofenzivy. Kučera sváděl sprintérský souboj s obráncem Sušice, přes to se do zakončení dostal. Domácího gólmana však nepřekonal. O chvíli později mířil nepřesně Tomáš Pekník. Do kabin se šlo za stavu 0:1 z pohledu domácích týmu.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí. Ti hrozili hlavně rychlými akcemi po křídlech. Další dva skvělé zákroky předvedl Šatra. Sušičtí stále dobývali košuteckou obranu, stále bez kýžené branky. Hostům nezbývalo nic jiného, než hrozit z brejků. Z jednoho takového mířil Pekník pouze do obránce. Na druhé straně se po centru a zakončení došlo na brankové čáře k souboji mezi hostujícím obráncem Primasem a domácím útočníkem Míčkou. I tato situace vyzněla lépe pro hosty. V nastaveném čase, kdy už to vypadalo, že Košutka udrží hubený náskok, kopali domácí roh  na ktery se vydal i gólman Míček. Centr propadl až na zadni tyč. V obrovské příležitosti trefili domácí pouze tyč, dorážka trefila pouze chrániče košuteckého hráče. Jediným úspěšným střelcem byl tak Pavel Macht a zápas skončil výsledkem 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Patrik Hubáček, hráč: V kabině po zápase padaly věty typu - ,,v životě jsem ještě nezažil takový zápas” nebo ,,dneska bysme nedali gól ani zítra” O motivaci bylo postaráno. V případě výhry jsme se mohli dostat do čela tabulky a to byl hlavní cíl. Chtěli jsme však také navázat na prvních 30 minut z pátka a vydržet to co nejdéle. S Košutkou jsme odehráli ještě lepší zápas a kvalitu hry skutečně drželi až do konce. Na střely na branku to bylo 30:2. Za celý zápas jsme 4x orazítkovali tyč a 2x břevno. Gól jsme nedali ani při posledním rohu, kdy míč skákal po brankové čáře. Prostě zápas blbec. Jinak jsme ve vysokém tempu hráli téměř celý zápas na polovině soupeře, který hrozil jen z brejků. Srdnatě však bránil a ocenil bych výborný výkon brankáře, který chytil minimálně další 2 branky! Jedinou branku vstřelil soupeř po dlouhém autu, kdy míč proskákal až na zadní tyč, kde ho poslal do brány nehlídaný hráč. Jak jsem již říkal, z výsledku jsme zklamáni všichni, ale herní projev byl možná nejlepší za celý podzim a pokud takový výkon předvedeme v posledních dvou zápasech podzimu, tak body přijdou!

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Utkání se hrálo za krásného počasí na perfektně připraveném terénu. Rovnou bez nějaké omáčky férově řeknu, že nás Sušice přehrála. Já se divím, že jsem si nedal vlastní gól, protože tolik střel na vlastní bránu jsem neměl snad za dvacet let co hraju fotbal. Doteď se trochu divím, že jsme přečkali snad 25 rohů. Myslím, že kdyby sušický kluci hráli až do volby novýho prezidenta, tak by gól stejně nedali. Známe to všichni, někdy dáte gól i uchem z atletický dráhy a někdy se netrefíte i kdyby byla brána velká jako ragbyové Háčko. Tím, že jsme měli štěstí bych ale nerad degradoval náš výkon. Bojovali jsme, žádný míč nebyl ztracen a rvali jsme se až do závěrečného hvizdu. Pár lidí pak prospalo půl cesty v autobuse. Samozřejmě se nabízí otázka jak by to vypadalo kdyby domácí proměnili zkraje zápasu nějakou šanci. Jenže to je kdyby, znáte to, kdyby byla v Plzni Eiffelovka, tak lidí nemusí jezdit do Paříže. Rád bych jeste vyzdvihnul místní fanoušky, protože jeden z nich například našemu gólmanovi za skvělý výkon koupil slivovici a to se jen tak nevidí. Našim fanouškům zase děkuji za to, že jeli takovou dálku a strávili s náma celou neděli. Sušici přeju to nejlepší do závěrečných kol a my se k vám budeme těšit na zimní soustředění.



Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - O. Míčka [-] , J. Skála [-] , M. Budil [-] (72. M. Podlipský [-] ) , J. Králík [-] (81. Š. Krůs [-] ) , T. Klíma [-] , J. Štěch [-] (91. P. Hubáček [-] ) , L. Hájek [-] , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-] (72. J. Kysilka [-] )

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - J. Chaloupka [-] (46. S. Tázler [-] ) , J. Holec [-] , M. Kadlec [-] (81. D. Triner [-] ) , P. Macht [-] , J. Kalaš [-] (46. K. Liška [-] ) , V. Kučera [-] (74. P. Sobotka [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , F. Fikar [-] , M. Primas [-]

ŽK: 45. M. Primas .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: Petrželka František - STACH Vladislav, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:46

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 16:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 16:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 01:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 20:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 15:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 14:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 14:21
Michal Kořenek

Expert: Radek Pikhart
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, ve kterém bude Sušice nakonec o 1 branku lepší.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 09:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 11:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 09:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 17:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 17:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 09:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 07:59
Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza