Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť oslavila postup kanonádou


Branky


3. P. Moric , 11. M. Šec , 19. K. Hudeczek , 42. P. Moric , 43. M. Habura , 48. M. Šec , 51. M. Šec , 58. L. Svoboda , 61. M. Šec , 75. L. Svoboda , 76. F. Grabica , 80. J. Mac (p.) , 83. L. Svoboda
8

Píšť zvítězila o třináct branek nad Melčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť vedla o pět branek

Píšť už před zápasem v Melči věděla díky výsledku Stěbořic v Dolních Životicích, že je jistým postupujícím. Cesta do Melče ale začala pro hosty nešťastně, protože se jim po 3 kilometrech pokaziůa převodovka autobusu a museli se shánět auta, která hosty odvezla na místo činu. V samotném zápase už hosté na trávníku jasně dominovali a postup oslavili velkolepou kanonádou. Už ve třetí minutě zavezl míč od vápna Šec, kde nahrál pod sebe Patriku Moricovi, který se na přední tyči nemýlil – 0:1. Za osm minut proměnil po přesné kolmici Patrikia Morice zkušeně samostatný nájezd Šec – 0:2. Po dvaceti minutách hlavičkoval do sítě po rohovém kopu Foitzika Hudeczek – 0:3. Pak se probudila na chvíli i Melč, ale šance Martínka a Švíhálka vychytal brankář Liška. Tři minuty před pauzou uklízel míč do brány po přesném cebtru Foitzika na zadní tyči kapitán Patrik Moric – 0:4. Za pár sekund proměnil své sólo Habura, kterému skvěle namazal Foitzik – 0:5.

Píšť vedení navýšila

Ve druhém poločase nasázela Píšť domácí družině ještě dalších osm branek. Na začátku druhé půle po průnikové nahrávce Foitzika Šec pokořil brankáře Schroma – 0:6. V 51. minutě zametl centr Obrusníka nohou do nekompromisně sítě nejlepší střelec okresního přeboru Šec – 0:7. Osmou branku vsítil na přední tyči po neomylném centru Malchárka Svoboda – 0:8. Po hodině hry po dlouhém pasu Foitzika vypálil na zadní tyč Šec a Schrom byl opět bezmocný – 0:9. Pro Šece to byl čtvrtý gól v zápase a celkově 33 v sezóně. Desátou branku dosáhl po krásné kombinaci Obrusníka a Holuschy svým druhým gólem v utkání Svoboda – 0:10. Za pár sekund po individuální akci zasunul míč do domácí brány Grabica – 0:11. Z penalty, která byla nařízená po faulu na Svobodu, zvyšoval na 0:12 Mac. Poslední branku po samostatné akci vstřelil Svoboda, který dovršil hattrick – 0:13.

 

Melč skončila na dvanáctém místě z 21 body, a sestupuje do třetí třídy.

 

Píšť letos soutěž s 69 body vyhrála a může se těšit z postupu do 1. B třídy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Klement Rada (trenér): Zápas byl jednoznačný. Soupeř nás prostě přejel.

TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Jsem rád, jak jsme k tomu přisoupili a postup je náš.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Schrom [-] - K. Palzer [-] , O. Wáleczek [-] , M. Martínek [-] , J. Trubl [-] , T. Švihálek [-] , J. Halas [-] , D. Ladner [-] (51. J. Matýsek [-] ) , P. Hora [-] , P. Prda [-] , J. Smolek [-] (51. K. Pavelek [-] )

TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - J. Mac [-] , T. Obrusník [-] - P. Moric [-] (49. L. Svoboda [-] ) , K. Hudeczek [-] , L. Foitzik [-] , M. Pawlenka [-] (49. D. Holuscha [-] ) - M. Habura [-] (51. F. Grabica [-] ) - T. Kudlík [-] , M. Šec [-] , L. Malcharek [-]

Hráči zápasu: M. Šec , L. Foitzik .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - PRETSCH Adam, ŠAFAŘÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tady asi není o čem..pokud se Melč sejde, tak je otázka o kolik to skončí .