1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kylešovice zaslouženě vyhrály


Branky


12

Kylešovice vyhrály v Melči o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kylešovice vedly o jednu branku

Melč doma přivítala mužstvo z Kylešovic. Souboj celků ze spodní části tabulky dopadl lépe pro poslední Kylešovice, které se díky výhře odpoutaly z poslední příčky. Kylešovice byly po většinu času lepším týmem. V 10. minutě vysunul Laci Kadulu, kterého vychytal Schrom. Za šest minut střelu Vavrečky vyrazil opět Schrom. V 19. minutě Kadulu opět vygumoval Schrom. Ve 27. minutě pálil vedle domácí branky Wzientek. Poprvé se ho podařilo překonat až po půlhodině hry, když Kukla narazil Vavrečkovi, který umístil míč k tyči – 0:1. Za tři minuty z voleje pálil Emil Adamczyk a Scrom vyrazil a stačil i na drihý volej stejného hráče. Melč vyrovnala za čtyři minuty po trestném kopu Martínka Chrenem – 1:1. Domácí pak mohli hned vzápětí skóre otočit, ale Prda nastřelil jen břevno.Vedení vrátil Kylešovicím pět minut před přestávkou po přesné nahrávce Felkela Beránek, který vystřelil na vzdálenější tyč - 1:2. Ve 41. minutě ještě po nahrávce Felkela pálil vedle Beránek. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase už domácí brankář Schrom zamkl pro hosty svou branku a uchránil tak domácí od větší porážky. Domácí se dostali pouze ke střele Prdy, kterou Kirchner vyrazil na rohový kop. Na druhé straně střílel v 55. minutě vedle Vavrečka. Střelu Emila Adamczyka fantom v domácí brance vyrazil. V 61. kinutě reflexivně vytlačil Schrom na roh střelu Kaduly. V 65. minutě si na něm vylámal zuby Vavrečka. O minutu později vylapal Beránka. Čtvrthodinu před koncem, zase orazítkoval tyčku Vavrečka. V poslední šanci nadvakrát neuspěl Baláž.

 

V dohrávce jede Melč do Jakartovic. Kylešovice zase do Dolních Životic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Klement Rada (trenér): Hosté byli lepším týmem. My jsme se k moc šancím nedostávali. Výborný byl náš brankář.

FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Dnes jsme nastoupili se dvěma dorostencu, bez pěti hráčů, kteří hráli proti vedoucí Píšti. I přesto jsme byli lepším týmem a soupeře jsme kromě jedné standardky a tří rohů k ničemu nepustili a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Schrom [-] - V. Škrobánek [-] (63. P. Kuča [-] ) , M. Martínek [-] , T. Švihálek [-] , O. Chreno [-] , D. Ladner [-] (46. O. Wáleczek [-] ) , P. Hora [-] , K. Palzer [-] , P. Prda [-] , J. Smolek [-] , P. Binar [-]

FK Kylešovice
A. Kirchner [-] - V. Kukla [-] (75. A. Baláž [-] ) , K. Kadula [-] , A. Laci [-] , J. Kavan [-] , E. Adamczyk [-] , P. Wzientek [-] , M. Vavrečka [-] , T. Felkel [-] , P. Adamczyk [-] , A. Beránek [-]

ŽK: 63. P. Binar , 89. J. Smolek - 90. M. Vavrečka .
Hráči zápasu: J. Schrom - P. Wzientek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: POLÁK Jiří - BUKOVSKÝ Josef, WYSOGLAD Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kunc
Tip experta: výhra domácích

Pokud chce Melč pomýšlet na záchranu v soutěži, tak tento zápas musí bezpodmínečně zvládnout. Tip 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích