Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová i v deseti vyhrála


Branky


12

Březová vyhrála o tři branky v Kylešovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o jednu branku

Kylešovice přivítaly na svém trávníku mužstvo z Březové. Když na světelné tabuli naskočila šestá minuta tak kapitán Šustek namaloval kolmici pro Tomáše Křenka, který v pohodě zakončil – 0:1. Kylešovice mohly srovnat, ale Wzientek pálil vedle a Emil Adamczyk nastřelil pouze brankáře Hromadu. Na druhé straně zase po vysunutí Šustka Tomáš Křenek neseřídil sparávně mířidla. Po dvaceti minutách nastaly pro hosty komplikace, když byl vyloučen za nesportovní chování Buda. Březovou to ale nepoložilo a po půlhodině hry opět Šustek vyslal za obranu Tomáše Křenka, který prokázal instinkt zabijáka – 0:2. Kylešovice snížily o tři minuty později, když Kadeřábek milimetrově našel Palkoviče, který míč předložil jak na zlatém podnose Skýbovi – 1:2. Hned vzápětí mohl srovnat Palkovič, ale míři, těsně vedle levé tyčky. Nevyšel na drushé straně ani brejk Tomáše Křenka. 

Březová výhru navýšila

Ve druhém poločase se Březová zaměřila spíše na bránění a hlídání svého náskoku. Srovnat mohli postupně Palkovič a Wzientek, ale oba stříleli vedle brány. V 66. minutě po přímém kopu Palkoviče nastřelil Wzientek břevno hostující branky. V 73. minutě si postavil přímý kop Tomáš Křenek a střelou přes zeď nachytal brankáře na hruškách – 1:3. Deset minut před koncem pak utekl po pravé straně Řehulka, který našel nahrávkou Jakuba Šuhajíka, který procedil míč do brány – 1:4. Pět minut před koncem ještě vyřešil špatně situaci ve vápně Emil Adamczyk. 

 

Březová bude hostit Vávrovice. Kylešovice jedou do Závady. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Prohráli jsme si to v prvním poločase, kdy nám opět nevyšel začátek zápasu a my jsme nepokryli hned první šanci hostů. Pak místo toho abychom vyrovnali, inkasujeme druhou branku. Ve druhé půli už byla hra vyrovnanější, ale hosté si to hlídali, a pak do otevřené obrany nám přidali další dvě branky.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (obránce): Nějak jsme to zvládli, i když jsme víc jak 70 minut hráli oslabení. Dali jsme dva góly jak přes kopírák. Ve druhém jsme se trošku stáhli a hlídali jsme si to, a nakonci jsme si to pojistili dvěma brankami.



Sestavy


FK Kylešovice
A. Kirchner [-] - P. Adamczyk [-] , P. Wzientek [-] , O. Skýba [-] , M. Vavrečka [-] (69. E. Gina [-] ) , V. Černohorský [-] (71. M. Klár [-] ) , K. Palkovič [-] (83. V. Kukla [-] ) , F. Kadeřábek [-] , A. Beránek [-] (66. D. Palucha [-] ) , T. Dihel [-] , E. Adamczyk [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - J. Šuhajík [-] , D. Řehulka [-] (80. F. Stošek [-] ) , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , Š. Buda [-] , R. Cihlář [-] , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] (80. T. Pecka [-] ) , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 18. E. Adamczyk , 74. O. Skýba , 76. M. Klár - 61. T. Křenek , 64. J. Hromada . ČK: 18. Š. Buda .
Hráči zápasu: P. Adamczyk - T. Křenek , M. Šustek .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - GANČAŘ Jakub (N), GEBAUER Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Marek Wrána
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy dělí v tabulce propastných 28 bodů. V utkání padne alespoň 5 branek, a ani bych se nedivil, kdyby všechny branky dali hosté. Březová vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů