2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť doma potvrdila roli favorita


Branky


15. P. Moric , 78. M. Habura
9

Píšť vyhrála doma nad Těškovicemi o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť vedla o jednu branku

Vedoucí mužstvo tabulky z Píště přivítalo na svém hřišti mužstvo z Těškovic. V úvodní šanci zápasu se po čtyřech minutách objevili hosté, když kapitán Šenk vyslal do ulice Vavrečku, kterého vykryl brankář Blahut. Úvodní branku vsítila ale Píšť, když Foitzik zatáhl míč po straně a jeho vyraženou střelu vrátil do prázdné kasy kapitán Patrik Moric – 1:0. Do konce poločasu se pak odehrávala vyrovnaná partie od šestnáctky k šestnáctce. Domácí se přípomínají spíše střelami z dály, které skončili mimo tři tyče hostující branky. Hosté zajrozili v 35. minutě, když na rohový kop nedosáhl nabíhající Illík.

Píšť vedení pojistila

Ve druhém poločase už převzala taktovku Píšť. V 50. minutě se objevil před hostujícím brankářem úplně volný Šec, ale Krčmář jeho pokus vyrazil. Po centru Pawlenky nastřelil břevno hostující brány Šec. Za následného rohu zase Hudeczek orazítkoval tyčku hostující branky. Klid do domácích řad vnesl až dvanáct minut před koncem utkání po centru Šece nechytatelnou střelou k tyči Habura – 2:0. V závěru mohl ještě přidat branku Šec, ale jeho pokus vykopl z prázdné branky jeho spoluhráč Holuscha. Ve zbtyku zápasu si už Píšť v pohodě dokráčela za dalšími třemi body. 

 

Píšť příští kolo zajíždí do Štítiny. Těškovice budou hostit Melč.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Výkon byl z naší strany dobrý, ale musíme začít proměňovat naše šance.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): S favorizovaným domácím mužstvem jsme drželi herně krok jen první poločas. Měli jsme sice první gólovku již ve 4.min - ale nedali, naopak se ve 12.min radovali z vedení domácí. Ve druhé půli domácí přidali na důrazu a kombinaci, a my jsme se prakticky jen bránili. Díky výborné defenzivě a bojovnému výkonu celého mužstva, vč. náhradního gólmana, jsme uhráli pro nás přijatelný konečný výsledek 2:0.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
T. Blahut [-] - T. Kudlík [-] , J. Mac [-] , M. Habura [-] (83. L. Svoboda [-] ) , T. Obrusník [-] (83. D. Holuscha [-] ) - O. Vlha [-] , L. Foitzik [-] , M. Pawlenka [-] (77. K. Moric [-] ) , K. Hudeczek [-] - M. Šec [-] (87. F. Grabica [-] ) , P. Moric [-] (55. M. Kupec [-] ) -

TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - M. Krayzel [-] , V. Vavrečka [-] , P. Kupka [-] , T. Rek [-] (77. . Sochorek [-] ) , J. Šenk [-] (83. D. Krayzel [-] ) , V. Krayzel [-] (62. V. Binar [-] ) , D. Illík [-] , O. Strojil [-] , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-] (77. L. Nosek [-] )

ŽK: 33. M. Šec - 52. P. Kupka , 73. O. Strojil .
Hráči zápasu: M. Habura - T. Krčmář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - RUČKA Jakub, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Píšť je v tehle soutěži jinde, tak za mě jasná 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích