Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice zápas otočily


Branky


45. J. Šindelář (p.) , 58. J. Šindelář (p.) , 62. M. Josefus , 85. R. Kokošek - 5. D. Illík , 15. V. Krayzel , 79. L. Nosek
10

Stěbořice doma vyhrály o jednu branku nad Těškovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o jednu branku

Stěbořice přivítaly na svém trávníku mužstvo z Těškovic. Těškovice domácí v úvodní čtvrthodině zaskočily dvěma gólovými údery. Po pěti minutách vysunul Vavrečka za obranu Matěje Krayzela, který s přehledem skóroval – 0:1. Za deset minut vrátil přetažený centr Strojila do vápna Kupka, kde nadvakrát pokořil brankáře Vilém Krayzel – 0:2. Domácí se potom připoměli příležitostmi Kokoška, Jamnického a Joswfuse. Po půlhodině hry se hosté zlobili na rozhodčího po kontaktu domácího fotbalisty s Vilémem Krayzelem v pokutovém území. Penalta se ale nepískala.   Na konci poločasu vyrazil hostující Jakub Kŕayzel střelu domácích rukou nad břevno. Byl vyloučen a penaltu proměnil zkušeně Šindelář – 1:2. 

Stěbořice otočily

Druhou půli hrály Stěbořice přesilovku. Nejdříve se nedokázal brankově prosadit Kokošek. V 58. minutě faulovali hosté v pokutovém území Jamnického, a Šindelář se z pokutového puntíku podruhé nemýlil – 2:2. Po druhé brance pakn dvakrát vychytal Kokška gólman Lazecký. Obrat ve skóre pak zařídil o čtyři minuty později, když odražený míč vrátil do brány Josefus – 3:2. Těškovice ale ještě zmobilizovaly síly a vyrovnaly, když přetažený centr Matěje Krayzela poslal do protipohybu brankáře Nosek – 3:3. Stěbořice ale ještě dokázaly pět minut před koncem po centru Jamnického a hlavičce Kokoška získat tři body pro sebe – 4:3. Stěbořice už si tři body vzít nenechaly. 

 

Stěbořice jedou do Štítiny. Těškovice budou hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Soupeř byl výborný, Nám utekl začátek zápasu, kdy jsme dostali dvě branky. Na konci poločasu přišel zlomový okamžik, kdy hostující hráč vyrazil rukou míč mířící do branky, a my jsme kopalim penaltu a hosté dohrávali o deseti. Ve druhém poločase jsme skóre otočili, ale po naší chybě Těškovice ještě vyrovnali, ale pět minut před koncem jsme rozhodli.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Vyšel nám úvod utkání a dvěma rychlými brankami jsme vedli 0:2 a kontrolovali hru. Bohužel vyloučení v závěru poločasu, proměněná penalta domácích a oslabení na deset hráčů bylo citelné. Přesto se nám podařilo nepříznivé skóre ve druhé půli otočit a vyrovnat, za což celému mužstvu a jeho bojovnosti děkuji. Škoda, že jsme pro nás cennou remízu nedokázali udržet do konce utkáni, protože ten bod jsme si zasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] , M. Josefus [-] (75. M. Paleta [-] ) , V. Graca [-] , V. Konečný [-] , R. Kokošek [-] , O. Haas [-] (80. V. Kramný [-] ) , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , J. Šindelář [-] , P. Čavera [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - L. Brož [-] (46. V. Binar [-] ) , V. Krayzel [-] (70. L. Nosek [-] ) , J. Solnický [-] , P. Kupka [-] , J. Krayzel [-] , V. Vavrečka [-] , O. Strojil [-] , J. Šenk [-] , D. Illík [-] (88. D. Sedlák [-] ) , M. Krayzel [-]

ŽK: 35. O. Strojil , 88. J. Solnický . ČK: 45. J. Krayzel .
Hráči zápasu: V. Konečný , R. Kokošek - L. Nosek .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - NEDĚLA Martin, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Pokud Stěbořice své snahy myslí vážně tak musí vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích