0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice překvapily v Březové


Branky


10

Životice vyhrály v Březové o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o dvě branky

Březová na svém trávníku přivítala mužstvo z Dolních Životic. Skvělým taktickým výkonem dokázaly ale Dolní Životice zaskočit Březovou na jejím hřišti. Kdy vsadily na defenzivní taktiku, která jim do puntíku vycházela. Už po dvou minutách utekl rychlonohý Kunc, jehož milimetrovou přihrávku poslal k tyči Hanák – 0:1. V dalším průběhu podnikali hosté rychlé protiútoky, které jim ale nevycházely. Postupně selhali Kunc, Elbl a Hanák. Za Březovou se probíjel do zajímavé šance Kříž. Deset minut před koncem prvního poločasu přistál rohový kop Elbla na hlavě Marety, který míč zatloukl do kasy – 0:2. Zbytek poločasu už hosté v poklidu dohráli a šli do kabin s dvoubrankovým náskokem. 

Životice vedení pojistily

Ve druhé části se hrálo převážně od šestnáctky k šestnáctce bez vážnějších šancí. Čekalo se na to, zda Březová dá kontaktní branku a zápas zdramatizuje, nebo naopak Dolní Životice dají třetí gól a zápas definitivně rozhodnou ve svůj prospěch. Rozuzlení přišlo až devět minut před koncem, když nahrál hostující Procházka Hanákovi, který zkušeně zavěsil balon do domácí brány a stanovil konečný výsledek zápasu – 0:3. Ve zbytku utkání se už nic nestalo a hosté si v pohodě dokráčeli za třemi body. 

 

Dolní Životice budou hostit Kylešovice. Březová zajíždí do Těškovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Z naší strany to byl nepovedený zápas. Chyběli nám tří hráči základní sestavy. Dostali jsme brzy branku, sice jsme měli míč na noze častěji, ale hosté nás trestali. Musíme to hodit, co nejrychleji za hlavu.

FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Postavili jsme defenzivní taktiku, kdy jsme hráli jen na jednoho útočníka. Dokázali jsme eliminovat jejich rozehrávku. Zápas jsme zvládli takticky a odměnou jsou nám tři body.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - P. Jahn [-] (46. O. Lichovník [-] ) , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , Š. Buda [-] , T. Pecka [-] (71. O. Schustek [-] ) , P. Cihlář [-] (46. Š. Lichovník [-] ) , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - F. Elbl [-] , J. Leifert [-] , J. Vlček [-] , M. Tengler [-] (72. O. Jasník [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , L. Kunc [-] (90. R. Pavlíček [-] ) , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] , L. Štrbík [-] (86. M. Essler [-] )

ŽK: 58. J. Kostera - 69. J. Vlček .
Hráči zápasu: M. Hanák .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BUKOVSKÝ Josef, PRAVDA Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Březová je doma silná a Dolní Životice nevíme v jakém stavu přijedou - dávám mírnou 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích