D. Škulavík 77. (p.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 16:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melč rozhodla v závěru


Branky


77. D. Škulavík (p.) - 49. J. Trubl , 88. O. Chreno
12

Melč vyhrála v Kylešovicích o jednu branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Kylešovice ve svém tradičním čase přivítali na svém umělém trávníku mužstvo z Melče. V souboji o šest bodů začala lépe zápas domácí družina, které patřil celý první poločas. Hned zkraje zahodili velké šance kapitán Wzientek a po něm Vavrečka, které vylapal skvěle chytající Lebeda. Hosté zahrozili Chrenem, který se dostal do dvou náznaků šancí. Pak Kylešovice hrozily hlavně z rohových kopů, ale ani z nich nedostaly míč do sítě. Další šance domácích zahodili Vocetka se Škulavíkem. Největší šanci hostů pak měl po centru Kleina Martínek, ale jeho hlavička o zem skončila tesně vedle tyčky. 

Melč rozhodla v závěru

V úvodu druhého poločasu vystřelil přímý kop Martínek do tyče a odražený balon vrátil do kasy Trubl – 0:1. Pak byla Melč asi čtvrthodinu lepším týmem. Kylešovice pak ale znovu hosty zatlačily, ale opět Wzientek, a poo něm Vocetka zaváhali. Kylešovice vyrovnaly deset minut před koncem, když se nedomluvili Stupeň s brankářem Lebedou tak, že byl nucen Stupeň faulovat v pokutovém území domácího hráče. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Vavrečka – 1:1. V 85. minutě po centru Martínka a střele Chrena zasáhl v poslední chvíli domácí brankář Richter. Rozhodující moment zápasu přišel dvě minuty před koncem, když Stupeň prodloužil na Chrena, který píchl balon nechytatelně k tyči – 1:2.

 

Kylešovice jedou příští kolo do Jakartovic. Melč bude hostit Vávrovice. 



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Kdyby jsme po prvním poločase vedli 5:1, nikdo by nemohl říci ani popel. Pak jsme nezachytili vstup do ruhého, kdy jsme si nepohlídali standardku. Pak byli hosté lepší, ale postupně jsme zase začali hrát naši hru a vyrovnali jsme. Po chybě obránce jsme ale inkasovali a už se nezmohli na odvpověď.

TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Na zápas jsme se těšili, že nám to totálně svázalo nohy a nešlo nám vůbec nic. Díky skvělému Lebedovi jsme neprohrávali o tři branky po poločase. Druhý poločas jsme se trošku herně zvedli a bohužel po tragickém výkonu jsme se protrápili ke třem bodům. Kylešovice byly herně lepší a minimálně bod si zasloužily. Jediným pozitivem zápasu je, že jsme konečně prostřídali víc než jednoho hráče.



Sestavy


FK Kylešovice
T. Richter [-] - P. Wzientek [-] , V. Kukla [-] , D. Škulavík [-] (85. D. Dostál [-] ) , M. Vavrečka [-] , J. Vocetka [-] , F. Kadeřábek [-] , T. Dihel [-] , P. Adamczyk [-] , E. Adamczyk [-] , A. Kirchner [-]

TJ Sokol Melč
J. Lebeda [-] - P. Kuča [-] (8. P. Prda [-] ) , M. Klein [-] , P. Binar [-] , T. Švihálek [-] (46. J. Pavelek [-] ) , D. Ladner [-] (46. O. Wáleczek [-] ) , J. Trubl [-] , P. Hora [-] (81. K. Palzer [-] ) , O. Chreno [-] , O. Stupeň [-] , M. Martínek [-]

ŽK: 72. P. Hora , 85. P. Prda .
Hráči zápasu: J. Vocetka - J. Lebeda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - CAHEL Robin, GEBAUER Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 06:24
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Šenk
Tip experta: remíza

Domácím ani hostům se moc nedaří proto se rozejdou smírně po bodu

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 22:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 14:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 08:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 14:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 11:01

Tip: výhra hostů