Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová nasázela devítku Kylešovicím


Branky


13

Březová vysoko vyhrála nad Kylešovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o dvě branky

Březová na svém trávníku přivítala mužtstvo z Kylešovic a začala hned od podlahy. Po šesti minutách zahrával rohový kop Šustek a Řehulka s tečí dostal míč do kasy – 1:0. Hosté se nakrátko vrátili do hry, když v 19. minutě, když Wzientkova střela se zatřepetala v domácí síti – 1:1. O šest minut později poslal svou střelu Tomáš Křenek na zadní tyč a brankář Richter byl naprosto bez šance – 2:1. Ve 33. minutě vyrobila hostující obrana chybu, po které se zmocnil míče Buda, který prostřelil brankáře Richtera – 3:1. Navíc ještě domácí nastřelili dvě tyčky a zahodili další šance. Za hosty zahrozil pouze Wzientek s Vavrečkou. 

Březová přidala šest branek

I po přestávce pokračovala Březová ve své hře a branky do sítě Kylešovic jen utěšeně narůstaly. A to navíc domácí zazdili i další šance. Hned zkraje druhého poločasu se po samostatné akci zapsal do listiny střelců Cihlář a Richter po čtvrté lovil míč ze sítě – 4:1. V 66. minutě se odrazil míč k Tomáši Křenkovi, který zpoza šestnáctky překonal brankáře po páté – 5:1. Pak nastala hvězdná pětiminutovka Pecky, který třemi akcemi jak přes kopírák zleva procedil balon do hostující branky a navýšil už na hrozivých 8:1. Debakl Kylešovic pak završil dvě minuty před koncem Tomáš Křenek, který se protáhl po pravé straně a stejně jako Pecka završil hattrick – 9:1. Od desítky zachránil hvizd rozhodčího, který nic nenastavoval. 

 

Březová jede do Vávrovic příští kolo. Kylešovice budou hostit Závadu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Vyhráli jsme úplně zaslouženě, protože jsme proměnili devět šancí. Navíc jsme jich spoustu zahodili.

FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): My dšláme naprosto školácké chyby. Sice jsme dokázali vyrovnat, ale hned za chvíli uděláme chybu a je to 2:1, pak další 3:1. Pk čtrvtém gólu jsme se sesypali. Navíc jsme dohrávali v deseti, když jsme neměli nikoho na střídání a zranil se nám hráč. Soupeř vyhrál naprosto zaslouženě.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] (46. T. Pecka [-] ) , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , R. Cihlář [-] , D. Kopytko [-] , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kříž [-]

FK Kylešovice
- A. Kirchner [-] , F. Kadeřábek [-] , V. Harazim [-] , P. Adamczyk [-] , O. Skýba [-] , D. Škulavík [-] , V. Kukla [-] , M. Vavrečka [-] , P. Wzientek [-] , J. Vocetka [-] , T. Richter [-]

Hráči zápasu: T. Křenek , T. Pecka - D. Škulavík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - KRZISCH Roman (N), LICHOVNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Březová je doma silná a v klidu vyhraje.