2:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2021 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kylešovice řádně potrápily Stěbořice


Branky


14

Stěbořice málem neudržely tříbrankový náskok v Kylešovicích a byly rády, že ubránily hubenou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o tři branky

V dohrávaném poslední Kylešovice přivítaly favorizované Stěbořice, a pořádně je potrápily. Hned po pár sekundách vyslal propagační střelu do středu hostující branky Vocetka. Za minutu na druhé straně vyrazil střelu Haase Richter. Pak se hra odehrávala hlavně mezi vápny obou týmů. V 18. minutě zbytečně rukou domácí hráč před pokutovým územím. Míč si k přímému kopu postavil Josefus, který obstřelil po zemi zeď a zamířil přesně k tyči domácí brány – 0:1. Za dvě minuty vyrazil střelu Martina Dietricha Richter na roh. Ve 24. minutě před prázdnou brankou po nahrávce Kokoška zaváhal Vojtěch Kramný. Domácí se připomněli křižnou střelou Vocetky, která jen těsně minula tyčku. Po půlhodině hry zahrával přímák opět Josefus a tvrdou střelu z dvaceti pěti metrů poslal nechytatelně k tyči – 0:2. Pak se asi deset minut hrálo nahoru dolů. Teprve ve 40. minutě se po nahrávce Šindeláře vrhl pod nohy Martina Dietricha a jeho pokus zlikvidoval. V samém závěru poločasu vhodil aut do pokutového území Kokošek na Haase, který se využil chyby domácího hráče a prostřelil brankáře – 0:3.

Kylešovice snížily na rozdíl jediné branky

kylešovice vtrhly do druhého poločasu jako by je někdo polil živou vodou. Hned v úvodu poločasu přiklepl míč kapitán Wzientek Emilu Adamczykovi na hranici šestnáctky a ten výstavním angličanem nedal Losertovi šanci – 1:3. Kylešovice byly nadále aktivnější, ale jejich snaha končila před pokutovým územím. Po hodině hry málem Josefus z přímého kopu zkompletoval hattrick, ale jeho rána jen těsně minula pravou šibenici. Pak dvakrát vystrašil Richtera Haas, ale jednou střílel nad a podruhé jeho pokus vytěsnil na roh. Čtvrthodinu před koncem vystihl chybnou rozehrávku Stěbořic před vápnem Skýba, a tečovanou střelu poslal do protipohybu brankáře – 2:3. Hned vzápětí byl vyloučen poté co strčil do domácího hráče, poté co byl faulován, stěbořický Martin Dietrich. Domácí pak vrhli všechny síly do útoku. Jejich snaha ale končila hlavně před vápnem. Jedinou velkou příležitos měli po dlouhéím autu Dihela, na který nedosáhl sám před brankářem Vavrečka. Stěbořice pak už hubenou výhru udržely. 

 

Kylešovice po půlce sezóny jsou na posledním místě s 1 bodem. Stěbořice jsou druhé s 31 body. 



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Dneska nevyhrál lepší tým. Opět jsme si to zavinili našimi chybami při standardkách soupeře. Chtěl bych pochválit výkon rozhodčího.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): První poločas ještě z naší strany ještě za něco stál a vedli jsme o tři branky. Druhý poločas byl z naší strany tragicky, domácí zaslouženě snížili, dostali jsme zbytečnou červenou kartu a naštěstí jsme hubenou výhru udrželi. Zápasu by odpovídala asi remíza.



Sestavy


FK Kylešovice
T. Richter [-] - V. Černohorský [-] , E. Adamczyk [-] , P. Adamczyk [-] (13. J. Kavan [-] ) , P. Wzientek [-] , P. Pusch [-] (82. V. Kukla [-] ) , O. Skýba [-] , M. Vavrečka [-] , J. Vocetka [-] , F. Kadeřábek [-] , T. Dihel [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] , M. Josefus [-] , M. Šeuer [-] (68. P. Fiedler [-] ) , M. Dietrich [-] , R. Kokošek [-] , O. Haas [-] , M. Fiedler [-] , V. Kramný [-] (62. M. Paleta [-] ) , J. Šindelář [-] , P. Čavera [-]

ŽK: 16. E. Adamczyk , 33. P. Wzientek , 51. O. Skýba , 81. M. Vavrečka - 82. M. Paleta , 83. O. Haas . ČK: 75. M. Dietrich .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PHILIPP Marek - HLADÍK Miroslav, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Papírově lepší Stěbořice přijedou do Kylešovic pro 3 body, ale zápas začíná za stavu 0:0. Forza Kyle!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů